Planul de rezilienta al Romaniei, respins. Ghinea (ministrul de resort) zice ca nu a fost respins, pentru ca nu a fost trimis :) Analiza VIDEO. #nimicpentrupopulatie.


Ha ha ha! Zice Cristian Ghinea – Ministrul Investitiilor si fondurilor europene, la TV ca planul national de redresare si rezilienta pentru Romania nu a fost respins de Comisia Europeana, pentru ca nici nu a fost trimis 🙂

Baietii astia de la noi nu au inteles pana acum ca Uniunea Europeana nu va da din fondurile de criza de sanatate publica pentru ciordeli ale unora si altora si mint in continuare.

Va reamintesc, suntem in aprilie 2021, la 8 luni dupa ce Iohannis&Co incepusera deja sa imparta 80 de miliarde de Euro, din care 40 din fonduri de rezilienta. Imparteala lor, la 8 luni dupa, un a condus la absorbtia nici macar a unui Euro din programul de rezilienta.

Am vazut interventia lui Ghinea la Realitatea Plus. Si mi-a placut pentru prima data de Mihai Tudose, care l-a facut pe Ghinea sa vorbeasca pitigaiat, aproape plangand. Tudose, avand informatii direct la Bruxelles l-a intrebat pe Ghinea de bun simt: v-a intrebat Comisia cu ce vreti sa populati/de unde aveti personal pentru 2000 de dispensare pe care vreti sa le construiti in mediul rural?

Ghinea a dat din colt in colt. Pentru ca asta este ,,planul”. O maculatura. Directionata spre ciordeala. Nimic pentru populatie.

Iata si analiza pe care o faceam in august 2020, cand deja imparteau banii care nici acum in aprilie 2021, nu sunt aprobati. Si nici nu vor fi aprobati pe maculatura directionata spre ciordeli. Daca va place, puteti da si subscribe la http://www.youtube.com/radusovianiCategorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: