Ministrul investitiilor din Romania care este ,,genul de demnitar” Vâlcov. Patriotard si incompetent. ,,Nu mai vreau ca Romania…”


Ghinea, un fel de Valcov. Cu siguranta alde Barna (vicepremier) si Cristian Ghinea (ministrul investitiilor si fondurilor europene) cand au auzit de alocarea de peste 700 de miliarde de Euro la nivelul UE pentru redresare si rezilienta au reactionat fix ca Dan Barna, in interes personal: ,,ia uitati ce belsug se intrevede” dupa ce a primit mesajul ,,astazi se fac platile catre noi, maine de intra banii…” (din ancheta riseproject, Dan Barna nerezolvand inca problema cu tocarea de fonduri europene si beneficiara soru-sa).

Pentru Liviu Dragnea, Darius Valcov era ,,fiul patriei” (aici, imagini rare). Probabil ca la fel este si Ghinea pentru Dan Barna si belsugul LUI.

Incompetenta ale Barnea si Ghinea, deriva si din faptul ca desi Romania are alocate 29 de miliarde de Euro (ne-negociabil), Ghinea vine si spune ca noi am trimis propuneri de 41 de miliarde, ca sa avem de unde negocia.

E ca si cand ai trimite un supra-ponderal sa dea examen la fortele SEAL, ca sa aiba de unde slabeasca. Incapacitatea lui Ghinea de a gestiona un asemenea portofoliu e dovedita de reactiile publice si de lipsa de argumente, ceea ce confirma esecul intelegerii importantei (si esentei) acestor fonduri. Ghinea, patriotard:

,,Suntem o forta in Uniunea Europeana si eu sunt genul de demnitar care ma duc sa negociez, nu sa dau examen la Bruxelles. Haideti sa iesim din paradigma de a da examen. NOI am luat decizia sa punem mai multe oferte pe masa, sa discutam”, a declara Ghinea, la B1TV.

Il mai tineti minte pe Valcov? ,,Nu mai vreau ca Romania sa participe la banchetul Europei din pozitia de chelner”, zice Valcov, in timp ce dijmuia, prin spaga.

Printre firmele care castigau contracte si ,,SF”-uri pentru producerea de maculatura, sub semnatura baietilor de la Slatina/Olt, se afla, desigur și GEA Strategy & Consulting, unde a fost actionar si un alt patriotard, Dragos Pîslaru:

Detalii chiar aici:

,,Nu mai vreau ca Romania să participe la banchetul Europei din poziția de chelner” (Valcov, februarie 2015). Cu cine a mai semnat contracte Valcov.Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , ,

4 răspunsuri

  1. & Sunteți de părere că populația se vaccinează proporțional cu convingerea personală pe care o exprimă Iohannis, Cîțu, Arafat, Tătaru, etc. , când spun că este pandemie, ?

  2. @Deci , dacă imunitatea globală e aia care este, cantitate măsurabilă, repartizată întregii populații, că persoanele mai în vârstă fac observația că în vremurile de altă dată, când erau tineri și lumea mai puțină ,lumea era și mai sănătoasă, sau ca la parlament și alte funcții cu imunitate despre care se știe câți sunt și care este imunitatea, că Liviu Dragnea este printre puținii politicieni care a solicitat ca politicienii să lucreze fără imunități speciale, deci dacă imunitatea este în cantitate măsurabilă la nivel global, ca o mărime fizică, cum ați considera că influențează vaccinurile „redistribuirea imunității” între vaccinați și nevaccinați, ?

  3. & Dacă, conform teoriei sistemelor închise, legea conservării energiei, imunitatea colectivă este o cantitate măsurabilă constantă asupra căreia se poate interveni pentru a fi repartizată, ?

  4. & Dacă sunteți de părere că israelienii au ales ” vițelul de aur al vaccinării” și al libertăților și nu ” tăblițele legii” cu restricțiile, care de fapt au fost impuse de Moise , ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: