Planul LOR de Rezilienta, dupa ce au disparut paradisurile fiscale. Cu incredintari directe si #nimicpentrupopulatie


Acum v-ati prins de ce nu au prezentat public PNRR inainte sa il transmita la Bruxelles? Ca sa nu se vada cioacele si incredintarile directe de sute de milioane de Euro, din banii imprumutati.

Gen incredintari directe catre GSP Power (GSP vine de la Grup Servicii Petroliere), grup ce iubeste tranzactiile prin paradisuri fiscale.

Deci, nu este PNRR-ul Romaniei, este PNRR-ul LOR! Prin care EI se asigura ,,de rezilienta” (faza pe energie) in timp ce voi platiti imprumuturile si dobanzile. Spre exemplu:

Estimarea mea este că, din păcate, Comisia Europeană ne va da NOUĂ în cap în ceea ce privește o bună parte din decontarea efectivă a acestor sume, care se duc spre diverși agreați din anticamerele puterii.

Dincolo de bătaia de joc. Cum să trimiți la Bruxelles hărți în limba română, într-un document în limba engleză, și mai ales, cu date vechi de 5 ani?

 



Categorii:Stiri

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Apreciem si asteptam cu interes analizele dv.
    Din pacate România si Poporul Român au ramas fara speranța.
    Suntem sclavii necuvantatiri ai organizațiilor de crimă organizata așa zis politice…

  2. Întrebarea mea este: de ce ar da Europa acești bani acestor companii, când se știe clar cât de corupte sunt și de către ce fel de oameni sunt conduse, oameni care au probleme cu legea? Ce fel de mecanisme de control are Europa? Dau toții banii așa dintr-o dată și vin să controleze doar la final sau fac cum ar trebui să facă, să controleze și să aprobe fiecare cheltuială din acești bani?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.