De fapt, ca sa isi plateasca LOR pensiile babane si speciale, vor sa va taie voua (activilor) pensiile cu 50%, pretextand PNRR. #eicubaniinoicufacturile


V-ati prins? Pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%. Cum? Calculul este simplu:
– daca majoreaza varsta de pensionare la 70 de ani (multi dintre voi, nespecialii, vor munci pana vor ajunge pe lumea aialalata ca sa nu ramana intr-o pensie mizerabila), iar speranta de viata este de 75 de ani, asta inseamna ca in loc de 10 ani pensie, veti incasa 5.
Adica va taie pensia cu 50%. De ce?
Ca sa isi plateasca lor pensiile babane si speciale, gen Irina Alexe (pensionata la 42 de ani cu 3000 de Euro pensie), reangajata la 47 de ani de USereiSIEidelaPlus, ca sa isi dubleze veniturile, in timp ce voi ii platiti pensia.
Adica, ea va incasa pe ridicarea varstei voastre de pensionare pana aproape de lumea aialalta, vreo 30 de ani de pensie (si tot nu ajunge la speranta de viata).
Adica pentru ca speciala cu pensie babana de la 42 de ani sa incaseze peste un milion de Euro pensie pana va trece intr-o lume mai buna, voua va taie cu 5 ani dreptul la pensie. Sau va taie pensiile cu 50%. #nimicpentrupupulatie.

Pensionarul special se întoarce! Cu un record mondial încă neomologat, usereplus vrea să aducă secretar de stat o pensionară de la 42 de ani (acum 47), cu pensie de 13.000 de lei pe lună.

Ne-am lamurit? #eicubaniinoicufacturile.

Planul LOR de Rezilienta, dupa ce au disparut paradisurile fiscale. Cu incredintari directe si #nimicpentrupopulatie

Și încă ceva: PNRR are valoare depusă de 29,2 miliarde de Euro. Din care Comisia Europeana va taia la sange, eliminand cioace de incredintare directa, gen hidrogen-GSP-Comanescu. Cam jumatate sunt bani imprumutati. Ce stiu ei sa faca cu 15 miliarde de Euro?

Grea intrebare, dar am un raspuns: Din noiembrie 2019 si pana in aprilie 2021 (18 luni), au indatorat populatia cu 28 de miliarde de Euro. Ce au facut cu banii astia? Creștere economica de -0,2% în Trimestrul I 2021 față de Trimestrul I 2020. Adică? #nimicpentrupopulatie.

Exclusiv: Dobanzile platite de Romania sunt mai mari decat dobanzile INSUMATE a altor 22 de state europene. Premierul, simptomatic, ne spune sa ne pregatim de o crestere economica de 9%

PS: Priviti cu atentie imaginile de la lansarea PNRR-ului LOR (#nimicpentrupopulatie).

In prima poza, Florin vorbeste despre PNRR-ul lui si al lui Gabriel Comanescu (GSP Power). Ailalti sunt cu privirea jos:

 În a doua poză, Ghinea se așează repede pe scaunul lui Cîțu, mutându-și #călărețul, ca să bea cafeaua rămasă în față a lui Cîțu, pe care Florin nu a băut-o în întregime. Ghinea e ,,glumețul” ăsta:


Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , ,

1 răspuns

 1. Da, este o manevra marsava.
  Pana acum nici un partid nu a avut puterea si dorinta sa schimbe paradigma nici cu pensiile specialilor nici cu pensiile ne-specialilor.
  Se spune ca cei aflati in activitate acum platesc pensiile actuale. Nimic mai fals. Eu am muncit 52 de ani (si am contribuit corespunzator la fondul de pensii). Nu este corect ca sa se spuna ca fiul meu contribuie pentru a mi se plati mie pensia. Unde sunt banii din contributia mea ? S-au cheltuit ? S-au furat ? Nu de pensionari si nu de cei care sunt acum in activitate. Nu sunt bani pentru pensii ? Ba sunt! FONDUL DE PENSII AR TREBUI SA PRIMEASCA ACTIUNI LA TOATE FIRMELE PROFITABILE DE STAT: ROMGAZ, TRANSGAZ, PETROM (DIN PROCENTUL AFLAT LA STAT), HIDROELECTRICA ETC.
  Toate, repet toate pensiile trebuie sa se bazeze pe contributivitate. Magistratii sa fie platiti cu salarii mari dar sa contribuie la fondul de pensii.
  Varsta de pensionare sa fie aceiasi pentru toti.
  Stagiul de contributie sa fie acelasi pentru toti (pentru doamne sa fie mai mic)
  Perioada de munca in strainatate, mai bine zis in statele UE, sa fie considerata la calculul pensiei. Europarlamentarii trimisi la Buxelles sa promoveze o directiva europeana prin care contributiile „capsunarilor” (si nu numai) sa fie transferate in fondul de pensii din Romania astfel incat acestia sa poata primi o pensie decenta. Banuiesc ca statele in care acestia lucreaza pe baza de contract de munca incaseaza contributiile acestora…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: