Declaratie socanta a unui fost premier, care a facut armata la securitate: ,,nu avem garantii ca banii de redresare se vor indrepta catre cei cinstiți…”


Ipocrizia secureilor pusi pe ciordeala este cel mai bine reliefata de Dacian Ciolos (cel care habar nu are care este diferenta dintre creditor si debitor si diferenta dintre defunctii franci francezi si cei elvetieni).

Zice Ciolos azi (cel care il garanteaza si l-a promovat pe ministrul Bula al Fondurilor Europene – Cristian Ghinea): ,,Comisia Europeana a suspendat aprobarea planului de recuperare a lui Orban. Bun”.

Ciolosul se refera la Orban-ul maghiar nu la baietelul de securist Ludovic Orban. Dar tot Ciolosul spune in postare: ,,De ce s-a intamplat asta? Pentru ca astazi nu avem garantii ca banii se vor indrepta catre maghiarii cinstiti si care merita – nu doar spre acolitii lui Orban”. Pai bai Ciolos! In planul lui Bula, ai vreao garantie ca banii nu se indreapta catre acolitii secureilor? Ba chiar voi ati dat garantii pentru asta:

Cristian Ghinea – ministrul Bula al Investitiilor și Proiectelor Europene.

Cum se cheama Ciolos atunci cand Comisia Europeana te avertizeaza ca sunteti corupti, spre exemplu in achizitiile publice pentru caile ferate pe care voi le bugetati la 1,2 milioane de Euro/km si Comisia iti spune ca, in mod real, costurile sunt de 5 ori mai mici? Acolitii lui Orban – maghiarul sunt mai rai decat acolitii vostri, urmasilor Secureilor?

Pe ministrul investitiilor l-au lasat nervii. “Rahat” si “laturi”

Cand voi puneti juma de miliard pe numele lui GSP Power si Gabriel Comanescu, prin incredintare directa, banii astia inseamna ca se indreapta spre ,,romanii cinstiti”? #nimicpentrupopulatie.

Las si articolul asta din octombrie 2016:

Avem un prim ministru care nu stie diferenta dintre un creditor si un debitor. OK. Cine il manipuleaza?Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: