Cateva ganduri despre eliberarea conditionata a infractorului Liviu Dragnea


Admiterea eliberarii conditionate pentru Liviu Dragnea de catre Tribunalul Giurgiu (rejudecare dupa ce o instanta superioara Judecatoriei Sector 5 a constatat ca exista motive intemeiate pebtru care dosarul nu putea fi judecat se JS5 si prin urmare JS5 era lipsita de impartialite cand a decis ca Dragnea trebuie sa mai stea inca mai bine de un an in puscarie desi indeplinise fractia de pedeapsa care il legitima pentru a fi eliberat conditionat), mie imi demonstreaza 3 lucruri.
* (I) Judecatoria Sector 5 a ramas o instanta aflata sib protocol si sub influente mafiote. La o judecata obiectiva a Trubunalului Giurgiu, decizia instantei de protocol a fost infirmata.

* (ii) DNA ramane o institutie protectoare a infractorilor, sub protocol. Cerbicia cu care s-a opus DNA eliberarii conditionate a infractorului Dragnea, arata in fapt impotenta procurorilor de a inatrumenta cazuri reale ale unor functionari aflati inca in functii publice (gen Presedintele ASF), care, sub ochii parchetelor de protocol continua sa faca infractiuni cu pierderi de miliarde pentru populatie.

* Si (iii): justitia din Romania (faptul ca magistratii nu raspund) este o himera. Daca infractorul Dragnea (condamnat pentru o gainarie de sef de post de militie si nu pentru teldrum si altele) indeplinea conditiile legale de a fi eliberat conditionat, asa cum a constatat azi Tribunalul Giurgiu, cum raspund judecatorii de la judecatoria de protocol sector 5 pentru ca l-au tinut in continuare in puscarie, desi avea dreptul legal pentru a fi eliberat? Cititi si:

Ce spune teoria jocurilor despre ,,reduta’’ Dragnea și ,,soldații’’ CCR și DNA-ICCJCategorii:Stiri

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Dragnea a beneficiat de existența SIIJ.

    (i) Completul de la Judecatoria Sector 5 era agățat și ar fi răspuns la comenzi. Necondiționat.

    (ii) În absența SIIJ, DNA ar fi deschis dosare judecătorilor din completul de la Tribunalul Giurgiu, înainte de pronunțare. Pentru o decizie corectă. :))

    Magistrații răspund. Unii mai repede, alții, mai încolo. Cei din completul de la Judecătoria Sector 5 răspund la comenzile celor din SRI care-i șantajează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: