In anul in care a fost trimis pe instanta ca turnator si a tinut dobanzile mai mari ca-n Botswana, Isarescu si-a majorat salariul cu 7,6%.


68.783 de lei (14.000 de Euro) si-a data in plus la salariu in 2020 turnatorul Securitatii Manole cunoscut publicului si ca Mugur Isarescu – guvernator al Bancii Nationale.

Iata declaratia de avere care atesta venturi salariale de aproape un milion de lei anual, in 2021:

Veniturile turnatorului se majoreaza astfel cu 7,6% fata de anul 2020 (extras din declaratia de avere anterioara):

Este anul de criza in care BNR a redus prea tarziu si prea putin rata de dobanda de politica monetara, favorizand:

Este anul in care Mugur Isarescu, fostul turnator al Securitatii, Manole, a fost trimis pe instanta pentru constatarea calitatii de colaborator ca politie politica. Cu stiinta colaborarii cu Securitatea, Viorica Dancila i-a asigurat un nou mandat de 5 ani, primind ulterior de la fostul turnator 4.000 de Euro pe luna.

Pentru 5 ani de mandat, la o rata de crestere anuala cu 7,6%, Mugur Isarescu va incasa astfel peste un milion de Euro, bani albi. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara Viorica Dancila, pe care a si recompensat-o cu o sinecura platita cu 4.000 de Euro pe luna la BNR, pentru ca e ,,disciplinata”, stie sa bea cafele si ,,probabil va face un raport”, asa cum v-am aratat aici:

Cum defineste un turnator la Securitate, o sinecura pentru cineva care i-a asigurat (multi) bani albi: “este disciplinata…”

Performantele lui Isarescu? Romanii platesc dobanzi mai maride cat in Botswana

Indiferent cum si-o caracterizeaza, politica monetara a lui Mugur Isarescu este de-a-n Botswana. Ca de obicei.

 



Categorii:Stiri

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. De ce face asta?
    Ce vrea să demonstreze?

Trackback-uri

  1. Confirmarea! Bancile austriece (si altii) scot din tara miliarde ca dividende de criza, urmare a politicii turnatorului de la BNR, in criza: #totulpentrubanci si #nimicpentrupopulatie. – Blogul lui Radu Soviani

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.