Klaus Iohannis despre plagiatori: ,,Este inacceptabil (…) Să facă un pas in spate”. Pa, hoțule de cuvinte, Nicu Marcu, de la ASF!


Gresesc cumva, Klaus Iohannis, când spun că astfel de personaje la care te referi tu, gen Nicu Marcu, nu sunt decât niște bagabonți, hahalere, corupți ciorditori, care fac perdele de fum și aburesc populația din pozițiile în instituțiile publice în care au fost infiltrați, la scutul vostru? Declarația se referă și la ei?

Intr-o declaratie publica urmare a unui demers fara precedent din partea mediului academic, Klaus Iohannis a simtit nevoia sa spuna ca are ,,tolerenta zero fata de orice abatere de la cultura integritatii in mediul academic”.

,,Combaterea fenomenului plagiatului nu ar trebui să se limiteze la sancționarea abaterilor de la normele de integritate ale scrierii academice, fiind necesare acțiuni concrete și coerente pentru a preveni instituirea unei „culturi a plagiatului”, precum și pentru a evita compromiterea calității în procesul educațional și de cercetare.”, zice Iohannis.

Orice abatere. Cum este însă când, pentru a te impopotona ca ,,cercetator” si ,,academician” nu numai ca ai o abatere? Dar toate abaterile?

Emilia Sercan a excelat in a ii prinde pe hotii de cuvinte cu doctorate furate. Ce faci insa cand intreaga ,,cariera” academică este creată pe furt?

Cum este cazul lui Nicu Marcu, Președintele ASF, cel care a furat:

  • ,,Opera stiintifiica” pentru a deveni conferentiar universitar, asa cum aratat aici, prin fraudă academică.
  • 92.000 de lei prin bursa de cercetare de la Academia Romana, pe articole furate si care nu ii permiteau, neîndeplinind condițiile de plată a bursei, încasarea sumei, așa cum am arătat aici, prin fraudă academică, furând inclusiv din comunicate de presă, prin copy-paste, ca să ia banii publici;
  • titlul de profesor universitar obținut de la o universitatea fantomă, ne-acreditată, în baza unor articole furate și publicând ,,articole de grup” într-o revistă ,,academică” în fapt ,,ciumă științifică”, în care apăreau inclusiv staruri porno la bibliografie, așa cum am arătat aici.
  • titlul de ,,evaluator”/,,recenzor” de articole științifice, fără să cunoască limba engleză în reviste fantomă din Nigeria și Kyrgistan, și nedemonstrând că a făcut vreo evaluare la aceste reviste fantomă, așa cum am arătat aici.
  • Titlul de ,,Doctor Honoris Causa” al Universității București, pe articole furate, așa cum am scris aici.
  • Proiecte de cercetare în urma unora achiziții trucate, prin care a furat inclusiv TVA-ul de la ,,vaca de muls”, Poșta Română, astfel încât să își poată obține, prin fraudă, titlul de ,,profesor universitar”, așa cum am arătat aici:

Presedintele ASF Nicu Marcu, de la hoț de cuvinte la hoț de TVA. Și la escrocarea unei societăți a statului, prin achiziție trucată, în timp ce era Presedinte la Integritate. DNA sa se sesizeze.

Pe baza tuturor fraudelor academice (și financiare de mai sus), nu numai că Nicu Marcu a ,,progresat”, dar a ajuns din postura de piștălău chiar să fie șef de școală doctorală la ASE, și să aibă doctoranzi.

Cum rămâne Klaus Iohannis cu ,,Performanța și încrederea societății în mediul universitar și de cercetare sunt influențate decisiv de capacitatea instituțiilor abilitate de a rezolva credibil și cu celeritate suspiciunile de plagiat.”?

Cum e Klaus Iohannis să plătești cu 100.000 de lei pe lună un hoț de cuvinte, plagiator care fură munca altora și în final, un impostor?

Cum este posibil Klaus Iohannis ca o persoană care fură articole să ajungă conducător de doctorat și să își mențină poziția de ,,conducător de doctorat”?

Cum este posibil Klaus Iohannis ca unul care nu are nicio jenă să fure, să fie paznicul la oi la societățile de asigurări, care au furat inclusiv sub ochii lui? Și încercând în același timp să îi lase să rămână cu banii furați, prin scumpirea cu până la 20% a asigurărilor RCA, în plină criză, și să ia astfel până la un miliard de lei anual de la populație și companii, în plină criză, prin ,,decontare directă”, așa cum am scris aici?

Asta în timp ce ne trimitem să ne notăm plăcuțele de înmatriculare de la OZN-uri (detalii aici).

Prin urmare, întreb din nou: gresesc cumva, Klaus Iohannis, când spun că astfel de personaje, gen Nicu Marcu, nu sunt decât niște bagabonți, hahalere, corupți ciorditori, care fac perdele de fum și aburesc populația din pozițiile în instituțiile publice în care au fost infiltrați? Declarația se referă și la ei, a căror întreagă ,,carieră” academică este construită pe furt și pe smenuri? Sau doar la cei prinsi numai cu doctoratul furat?

#nimicpentrupopulatie

 Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: