Dacă vă întrebați de ce plătiti cu 100.000 de lei pe lună salariul unui functionar plagiator de la stat, hot de TVA, institutia va ofera si raspunsul:


Nu-i așa că vă întrebați ce face omul ăsta de 100.000 de lei (brut) pe lună, din banii voștri?

Uite ce face: vă trimite să vă uitați după OZN-uri să vedeți dacă au RCA.

În timp ce vă fac la buzunare, când au încercat să sfioneze de la populație și de la companii peste un miliard de lei, în fiecare an.

#nimicpentrupopulatie.

Cititi si:

Presedintele ASF Nicu Marcu, de la hoț de cuvinte la hoț de TVA. Și la escrocarea unei societăți a statului, prin achiziție trucată, în timp ce era Presedinte la Integritate. DNA sa se sesizeze.

Și mai citiți și:

 Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , ,

1 răspuns

  1. Asa cum face Anaf prin serviciul Control venituri persoane fizice care emite Decizii de impunere false persoanelor fizice private, decizii de 100.000 de euro, chipurile ai bani in banci si nu i poti justifica……ei neluindu-ti in considerare nici un fel de document justificativ al tau, iti pun sechestru pe tot si scot la vinzare pt suma din Decizia de impunere.. Dat domnii inspectori fiscali din cadrul Anaf Galati, Directia de control venituri pers. fizice, Banciu Iulian, care si cumpara cite 10 hectare de teren agricol in fiecare an, de 10 ani incontinuu, conform Declaratie avere, cine l controleaza cum spala banii negri care i are ?
    Decizii de impunere care le contesti in instanta si din care se formeaza 10 dosare civile si penale si care te judeci pe ele cite 8-9 ani iar bani pentru ele la avocat nu ai ca Anaf ti-a sechestrat tot…..astai statul roman de care nu vorbeste mass media.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: