Cat de mare sa fie frauda impostorilor de la Autoritatea de Supraveghere Financiara?


Ha ha ha! Intrebare: Cate de mare trebuie sa fie disperarea grupurilor de interese si sinecuristilor din ASF, in urma publicarii (curajoase) in ziarul Bursa (azi a fost publicat episodul III) privind secretizarea de catre frauda stiintifica Nicu Marcu (Presedinte ASF) dar si frauda financiara (a fraudat Posta Romana de TVA in urma unei achizitii trucate), astfel incat sa iasa ca toate rahaturile la Antena3?
Raspuns: foarte mare. Intrucat ceea ce a publicat Bursa arata:
* Nicu Marcu (fost contabil la paduri si somer pana la 28 de ani, ajuns acum Presedinte ASF pentru care asiguratii, investitorii de pe piata de capital si viitorii pensionari cu pensie administrata privat, a ajuns in urma unui demers dolosiv sa fie platit cu 100.000 de lei pe luna brut (65.000 de lei net), si mai si minte in privinta veniturilor sale, intregite de bonsuri de performanta.
* Bonusurile de performanta s-au acordat pentru anul 2020, an in care ASF a esuat in misiunea sa de a supraveghea real City Insurance, cu consecinta fraudarii pietei cu pana la 200 de milioane de Euro;
* Bonus de performanta a luat si fostul lucrator al Securitatii anti-NATO, generalul SRI George Viorel Voinescu, devenit brusc, dupa inlaturarea din SRI, director de cabinet al fraudei stiintifice si financiare Nicu Marcu;
* Salariu de pana la 4.000 de Euro net pe luna a luat si ginerele baronului rosu Paul Stanescu, sinecuristul Marius Robert Modan, promovat de Marcu pe legaturile cu socrul;
* M-am si speriat astazi, cand am vazut la Antena 3, scris cu titlu mare: ,,Pas urias facut de ASF”. M-am gandit ca frauda Nicu Marcu si fostul lucrator al Securitatii, Voinescu, au desecretizat salariile si ca Dan Voiculescu si-a dat seama ca totusi televiziunea trebuie sa urmeze interesul public, nu sa musamalizeze dezvaluirile de interes public. Oricum, sunt convins ca nu Voiculescu a pus conducerea editoriala de la Antena3 sa ii spele pe cei care au esuat in supravegherea pietei asigurarilor. Pentru ca Dan Voiculescu stie exact, foarte exact, cine este George Voinescu, directorul de cabinet platit cu pana la 6000 de Euro pe luna, dupa rejectarea din SRI.
* Totusi, Antena3, nicio intrebare despre secretizarea salariilor? Nicio intrebare despre sinecurile din ASF? Nicio intrebare despre esecul in supravegherea asigurarilor, bonusat?
Iata și articolele din Bursa:
Episodul I:

Nicu Marcu şi fostul lucrător al Securităţii, generalul SRI Voinescu, secretizează salariile uriaşe din ASF (Episodul I)

Episodul II:

Nicu Marcu a secretizat salariile pilelor şi sinecuriştilor din ASF. Printre ei, ,,ginerică” Marius Robert Modan – pe filiera Paul Stănescu (Episodul II)

Episodul III: 

Secretele din declaraţia Doinei Dascălu: cum şi-au majorat în plină criză economică, în 2020, sinecuriştii din ASF salariile, cu 7% (Episodul III)Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: