Despre complicitatea ASF in cazul City Insurance. Cum va iau 150 de milioane de Euro, de doua ori. VIDEO


 

Profit scrie ca daca City Insurance nu face infuzie de capital de 150 de milioane de Euro in septembrie, compania intra in faliment. Citeaza declaratia vicepresedintelui ASF (asigurari) – Cristian Rosu, care zice:

,,Daca banii promisi nu intra in conturile companiei, declansam procedura retragerii autorizatiei de functionare si intrarea in faliment”? Stiti ce inseamna asta? Ca va mai gauresc pe voi, asiguratii, de inca 150 de milioane de Euro.

Si mai inseamna ca reglementatorul ASF a fost complice cu frauda de la City insurance in perioada 2017-2021, timp in care minteau ca aceasta companie este solida, desi STIAU ca trebuia sa verifice falsul extras de cont prin care City Insurance anunta ca are ,,rezerve”.

Este aceeasi reteta ca la Astra Asigurari, sa va fure pe voi. Banii vor fi platiti din Fondul de Garantare al Asiguratilor, la care voi contributi cand va cumparati asigurare RCA. Actionarii infractori raman astfel cu banii, retelele mafiote raman cu banii, complicii de la ASF raman cu banii (in 2020 au incasat si prime de performanta desi au ESUAT sa descopere frauda de la City, ba mai mult, au incercat, inclusiv in 2021, sa contribuie la ea).

Pentru ca actionarii City si complicii lor din ASF sa nu mai fie nevoie sa fie cercetati de Parchet pentru ca nu au verificat in mod real extrasele false de cont, au zis sa majoreze complicitatea sifonarii banilor de la City, scumpindu-va voua asigurarile cu pana la 20% si sa ia astfel pana la un miliard de lei pe an de la populatie si companii (in felul asta, nu trebuia ca ASF sa mai fie complice la uzul de fals privind falsii bani existenti in cont, si va fura pe fata). #nimicpentrupopulatie.

V-am avertizat despre acest lucru inca din iunie 2021, aici:

Conducerea ASF (speriata de Parchet si de neobtinerea imunitatii) pregateste o altfel de sifonare de sute de milioane de lei a banilor asiguratilor. Se face ca se ceartă cu City Insurance.Categorii:Editoriale

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Domnule Soviani, absolut totul adevărat, cu o mica excepție:

    Decontarea directă este necesara! Nu este normal ca altcineva să decidă pt bunul dumneavoastră… Se da următorul exemplu: va lovește în trafic cineva care din rațiuni financiare a optat pt o poliță RCA ieftină, de la niste asigurători care nu-și permit sa și acopere daunalitatea provenită in urma emiterii acestor polițe ieftine (un bun exemplu ar fi City și Euroins, care vând la aproape jumătate de preț fata de următorii ofertanți). Prin urmare, aceștia oferă la rândul lor soluții de reparații ieftine, neconforme și uneori chiar nelegale, tot din rațiuni financiare și mai plătesc facturile de reparație și cu întârzieri de ordinul lunilor de zile. Nu vi s-ar părea normal ca piata RCA așa funcționeze pe principiu „primesti ceea ce plătești”?
    Singura rezolvare a problemelor existente în acest domeniu ar fi ori decontare a directă obligatorie, ori „tarife minime” la RCA, in loc de „tarife de referință”. Așa am fi siguri că n-avem surpriza sa ne închidă service-urile auto ușile in nas când ne prezentam cu autoturisme avariate pe dosare de dauna deschise la acești asigurători rău platnici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: