In plin scandal al falimentului City Insurance si al scumpirilor fără noimă ale RCA, conducerea ASF – complice la frauda, refuza sa vina in fata Parlamentului.


Nicu Marcu, Presedintele ASF de la Ocolul Silvic, a arătat astăzi că disprețuiește profund Parlamentul Romaniei, neprezentandu-se la convocarea facuta de Comisia Economica din Senat.

Personal, am sesizat Comisia Economica din Senat si pe doamna Silvia Dinica (Presedinte) inca din data de 6 aprilie 2021 in privinta modului în care, prin ,,introducerea decontarii directe obligatorii”, Nicu Marcu și ceilalti complici la frauda City Insurance, favorizează în mod real asigurătorii rău-platnici și mimează supravgeherea.

Am solicitat inclusiv verificarea modului în care Nicu Marcu a pretins ca îndeplinește condițiile de experiență pentru a fi numit Președinte ASF. Nu le avea în iulie 2020, când a fost numit, încercând să compenseze cu ,,cariera academică” – o impostură, așa cum am demonstrat încă din ianuarie 2021:

Deci, azi, 22 septembrie 2021, conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara, complice la frauda de la City Insurance, a chiulit astazi si nu a raspuns invitatiei Parlamentului pentru a da explicatii. La fel facea si Misu Negritoiu, cu putin timp inainte de a fi revocat, in 2017.

Iată și știrea revocării lui Mișu Negrițoiu, din 11 mai 2017:

Fostul lucrător în comerțul exterior de până în 1989, Mișu Negrițoiu, a fost revocat de Parlament din poziția de Președinte ASF.Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: