Realitatea complicității ASF cu frauda de la City Insurance. De la Mișu Negrițoiu la Nicu Marcu. Parchetul să se sesizeze, Parlamentul să revoce (I).


Multumesc Ziarului Bursa pentru publicarea editorialului in care dezvolt cum si de ce, sub ,,supravegherea” ASF, a fost posibil falimentul City Insurance:

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Preşedinte ASF (28 iunie 2020), el a acţionat în scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mângâierea pe creştet a City Insurance şi neobligarea în mod real de a aduce capital.

Astfel, Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societăţii City Insurance, timp în care societatea, cu o cotă de piaţă de 45% pe piaţa RCA, a încasat miliarde de lei ca prime, a plătit mai puţin de jumătate din sumele încasate ca despăgubiri şi a sifonat restul. Sub atenta privire şi supraveghere a lui Nicu Marcu.

Continuarea articolului, aici (Ilustratie de MAKE):

Si inca ceva:

Florin Cîţu, care a declarat sâmbătă că ar vrea să vadă „dacă falimentul a fost ascuns – aici sunt alte probleme; dacă situaţia a fost ascunsă, atunci ar fi o problemă”, ar trebui ca, înainte să semneze o OUG prin care să acopere fructele infracţionale ale reţelei de la City Insurance şi care include funcţionari din ASF, să procedeze ca premier şi parlamentar, (poate) viitor preşedinte PNL, la demararea de urgenţă a revocării lui Nicu Marcu, preşedinte ASF. Oare Florin Cîţu nu îşi pune întrebarea de ce a simţit nevoia Mişu Negriţoiu, care a văzut şi verificat în 2017 extrasul de cont falsificat de City, să îl atace zilele trecute? De ce îl atacă Alexandru Nazare, fost ministru de finanţe demis de Cîţu şi cel care a promovat ticăloşia ,,decontării directe obligatorii”, fără succes, totuşi? De ce Nicu Marcu, ajuns preşedinte ASF pe cârdăşia PSD-Pro România susţinută de Ludovic Orban (în urma unui troc în care socrul lui Victor Ponta, Ilie Sârbu, a devenit vicepreşedinte al Curţii de Conturi pe locul lăsat liber de Marcu)? Dacă Florin Cîţu nu acţionează acum, devine evident complice al grupului infracţional care a devalizat City Insurance.

Citiți și:

(II) Cine este Nicu Marcu de la ASF. Azi ,,Viata” si mâine ,,opera” celui care vrea sa ia pana la un miliard de lei pe an de la populatie si companii si sa scumpeasca RCA cu pana la 20%.

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: