Florin Citu admite ca nu mai are loc in proximitatea mediana a dosului turnatorului Manole din cauza de Viorica Dancila.


Florin Cîțu nu mai are loc în proximitatea mediana a spatelui fostului turnator la Securitate, Manole, din cauză de Viorica Dăncilă.

Concret, Florin se plânge ca nu mai poate pupa, ceea ce ,,presa” interpreteaza eronat ca fiind ,,un atac” la adresa turnatorului Manole.

,,Dinamica prețurilor a depășit estimările BNR. Bineînțeles, politica monetară este independentă. deciziile sunt ale BNR, dar cred că este nevoie de un comitet de macrostabilitate. Sper că nu am ratat o măsură în trecut și acum ne grăbim se reducem prețurile prin măsuri restrictive care să pună în pericol creșterea economică”.

Mă băiatule, Florine! ți se pare ție că prin majorarea ratei de dobândă se reduc prețurile? Dacă ai fi returnat creditul către băncile americane (și ai fi plătit dobânzi mai mari) ai fi constatat că, împrumuturile luate de tine să spunem pentru activitate economică (alta decât a privi cum crește iarba) conduc la majorarea prețurilor. Este o altă discuție legată de faptul cum prețurile mai mari induse de BNR care urmărește majorarea de fapt profitului pentru băncile comerciale (pe fondul scumpirii creditului pentru populație, companii, statul român și diminuarea competitivității), și nu mai mici, prin creșterea ratei de dobândă), afectează cererea agregată. Dar nu e nici locul, nici momentul și nici nu ai cu cine.

Pai Florin Cîțu, ca proaspăt Președinte PNL are nu doar posibilitatea ci si obligația de a solicita convocarea Parlamentului pentru revocarea celor 2 membrii ai Comitetului National de Macrostabilizare care si-au ratat tintele oferite din lege: pe Manole (Guvernator BNR), care a urmarit profitabilitatea bancilor (aflata la record) in dauna stabilitatii preturilor si pe Nicu Marcu (impopotonatul de la ASF), cel ale carui actiuni si inactiuni au condus la destabilizarea pretului asigurarilor RCA prin dublarea peste noapte a pretului asigurarilor.

Ce vrea Florin in loc sa isi indeplineasca obligatia legala, ca Presedinte PNL? Sa stea la masa si cu turnatorul, si cu impostorul. Doar ca nu are loc de Viorica Dancila, asezata deja acolo pe 4000 de Euro lunar drept recompensa ca a mai oferit inca un mandat turnatorului si inca un milion de Euro, bani albi, pentru turnator. Asa ceva…

Vedeți și intervenția mea VIDEO despre recompensarea Dăncilei, de către turnător (minutul 15). Merită oricum să vedeți toată intervenția. Și dacă vă place, abonați-va la canalul meu de youtube. Dacă nu, nu:

 



Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , ,

1 răspuns

  1. Cum forțezi („forțezi”, termen folosit din lipsa altuia potrivit) să scadă prețurile și ‘ciupiturile’ de piață (comisioane, dobânzi…)?
    Nu știe Cîțu, darămite lumea care are alte griji imediate de zi cu zi?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.