Dragos Pislaru (propunerea de ministru de finanțe) s-a saturat sa suga tzatza lui Dragnea. Acum, vrea sa o mulga.


Dragos Pislaru, un inventat ,,tehnocrat”, propunerea lui Ciolos pentru Ministerul FInantelor Publice. Dupa ce a supt la tzatzele lui Dragnea (prin GEA Strategy and Consulting) si la tzatzele lui Valcov (prin aceeasi companie prin care au trecut alti sugatori de tzatze gen Liviu Voinea, Florin Câțu, Daniel Daianu, etc), dupa ce a supt la tzatza Fondului de Contragarantare, Dragos Pislaru suge acum la tzatza bugetului public, ca europarlamentar.

El vrea insa si sa mulga tzatza, nu doar sa o suga, fiind propunerea aberantului Ciolos de ministru al finantelor publice. Eu nu spun ca Dragos Pislaru este un idiot.

Dar eu spun ca declaratia lui Pislaru, potrivit careia ar putea ajunge pe motive idioate sa mulga tzatza (ministru al finantelor) si nu doar sa suga la ea, denota maxima nerozie: ,,există această şansă să treacă, dintr-un calcul cinic, în sensul că pentru PNL, cumva, scapă de această situaţie de a fi la guvernare şi ne pot lua pe post de ciuca bătăilor şi să dea în noi toată iarna aceasta şi după ce scăpăm şi de criza sanitară şi de cea energetică să zică că uite, ei ştiau cum să o rezolve. La PSD e la fel. Ei pot să-şi ia şi popcorn şi să stea să se uite, ei cresc în mod natural” #nimicpentrupopulatie

Mai multe despre Pislaru si GEA Strategy and Consulting, puteti citi aici.

Mai multe despre cum a vrut sa taie sumele platite legal persoanelor aflate in concediu de maternitate, gasiti aici.

#nimicpentrupopulatieCategorii:Editoriale

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: