Ssssssttttt! Asta e insul propus de Nic o lae Ciuca pentru portofoliul de ministru al Economiei. Cine e el?


Pare genul care, mulgand statul prin numeroase Consilii de Administratie, se da mare pe Insta la pitzi:

Bun, bun, dar cine e el? Ce scoala are? Ce matrapazlacuri il recomanda pentru portofoliul de ministru al economiei? Ah…. am scris deja aici, in 22 februarie 2021:

,,Nefrecventabilul parlamentar PNL, Florin Roman, care a fost si autorul unui proiect de lege prin care vrea sa nationalizeze furturile bancilor pentru locuinte (BCR banca pentru locuinte si Raiffeisen Banca Pentru Locuinte), impotriva statului de drept, ICCJ dand dreptate Curtii de Conturi si stabilind ca trebuie sa dea inapoi pana la 600 de milioane de lei, a reusit sa vire pe ordinea de zi a Plenului Senatului (Camera Decizionala) de azi (22 februarie 2021) o initiativa legsilativa care sa scuteasca e puscarie pe factorii de decizie din ASF, oferindu-le imunitate.

Fac precizarea ca in perioada spetembrie 2006-Octombrie 2011, Florin Roman a fost numit, avizat de SRI, ca secretar general in fosta Comisie de Supraveghere a Asigurarilor, asistand in aceea perioada la sifonarea sumelor de bani din Astra (Adamescu) si Carpatica Asig (Carabulea), la scutul CSA – precursoarea ASF, fraude care au condus la golirea Fondului de Garantare a Asiguratilor (peste 800 de milioane de lei). Cititi continuarea aici:

Florin Roman, Parlamentar PNL cu școala la Atheneum, absolvent al Colegiului National de Aparare si fost secretar general avizat de SRI-ul lui Coldea si Maior la CSA, vrea imunitate pentru infractiunile de la ASF. Opriți-l!

Si inca ceva: în curand, mai multe video-uri pe canalul meu de Youtube. Daca va place, va puteti abona aici. Daca nu, nu 🙂

Vreti sa stiti de ce vroia sa vare Florin Roman imunitate petru infractorii din ASF? Uite, de asta:

 

 Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: