Florin Roman, Parlamentar PNL cu școala la Atheneum, absolvent al Colegiului National de Aparare si fost secretar general avizat de SRI-ul lui Coldea si Maior la CSA, vrea imunitate pentru infractiunile de la ASF. Opriți-l!


Nefrecventabilul parlamentar PNL, Florin Roman, care a fost si autorul unui proiect de lege prin care vrea sa nationalizeze furturile bancilor pentru locuinte (BCR banca pentru locuinte si Raiffeisen Banca Pentru Locuinte), impotriva statului de drept, ICCJ dand dreptate Curtii de Conturi si stabilind ca trebuie sa dea inapoi pana la 600 de milioane de lei, a reusit sa vire pe ordinea de zi a Plenului Senatului (Camera Decizionala) de azi o initiativa legsilativa care sa scuteasca e puscarie pe factorii de decizie din ASF, oferindu-le imunitate.

Fac precizarea ca in perioada spetembrie 2006-Octombrie 2011, Florin Roman a fost numit, avizat de SRI, ca secretar general in fosta Comisie de Supraveghere a Asigurarilor, asistand in aceea perioada la sifonarea sumelor de bani din Astra (Adamescu) si Carpatica Asig (Carabulea), la scutul CSA – precursoarea ASF, fraude care au condus la golirea Fondului de Garantare a Asiguratilor (peste 800 de milioane de lei).

Din punctul meu de vedere Klaus Iohannis trebuie sa puna urgent mana pe telefon, daca vrea sa mai pastreze macar o dara din aparenta ,,aparatorului statului de drept”.

Nimeni nu este mai presus de lege.

In alta ordine de idei, dupa ce a vegheat ca secretar general CSA la furutul banilor asiguratilor, Florin Roman, absolvent de Colegiu Național de Apărare, nu a ratat aproape niciun consiliu de administratie de la stat: ANRGN, Eon Distribuție, Electrica Serv, CEC Bank, Daewoo Automobile Eximbank, conform CV-ului.

Dacă mai există ordine de drept în Romania, în condițiile în care funcționar din ASF sunt deja cercetati penal pentru fraude, Florin Roman si proiectul lui ticalos trebuie sa ia un mare pumn in bot, metaforic vorbind, cu ticalosia lui de proiect de lege, care vrea sa ofere imunitate unor hoti, care au vegheat la devalizarea pietei asigurarilor (si nu numai).

Decizia pe care nefrecventabilul Florin Roman o vrea chiar azi, apare exact in momentul in care fostul contabil de la paduri, Nicu Marcu, impopotonat Presedinte ASF si cu director de cabinet un general SRI (adjunct pana de curand al directorului Hellwig) si care a facut parte din securitatea anti-NATO a lui Ceaușescu inainte de 1989, vor sa impuna scumpirea RCA cu pana la 20% si astfel sa ia pana la un miliard de lei pe an de la populatie si companii, in loc sa supravegheze real piata asigurarilor si sa impuna aducerea de capital, oprind sifonarile. Despre cine este cel pe numele caruia este pusa aceasta ticalosie, ticalosie pentru care Florin Roman vrea acum imunitate, ati putut citi chiar ieri aici și aici.Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Din prima clipă când l-am văzut pe Florin Roman am sesizat comisarul de Securitate, aspru, rigid, orgolios și prost grămadă.

  2. Prost ,ingamfat ,nesimtit , ca un securist!

Trackback-uri

  1. Ssssssttttt! Asta e insul propus de Nic o lae Ciuca pentru portofoliul de ministru al Economiei. Cine e el? – Blogul lui Radu Soviani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: