Primele decizii ale noii coalitii Ciolacu-Citu. Cresc salariile! Ale LOR. Cu 28%. #nimicpentrupopulatie.


Dupa ce Ciuca al nostru devine premier iar Dancu al lor – Ministru al Apararii (cel care zicea ca niciodata nu va vota un guvern PNL, dar iata ca daca e numit ministru al apararii cu acces la DGIA, poate sa isi schimbe principiile), Florin se afla in postura nu de a fi somer, ci de a se încadra in pozitia de senator. Potrivit grilei din Senat, indemnizatia de senator a lui Florin este de 9 ori salariul de baza minim brut pe țară garantat in plata, adica 9×2.080 lei = 18.720 de lei, ceea ce insemna mai putin bani decat ca premier.

Dar Marcel si Florin au gasit o solutie benefica pentru amandoi. Florin sa fie seful Senatului si sa fie platit astfel cu de 11 ori cate 2.080 de lei, adică 23.920 de lei.

Probabil ca Florin care astfel nu pierde l-a bani, s-a inteles cu Ciolacu sa ii dea si lui Marcel mai multi bani. Astfel, intelegerea a fost ca Florin sa devina Presedintele Senatului (si sa mai incaseze inca 2 salarii minime brute, adică 11), dar si Marcel sa primeasca tot 11, ca Presedinte al Camerei Deputatilor:

Dar oare Marcel stie care este soarta Presedintilor Camerei Deputatilor din Romania? Sau, cu Dancu la Aparare si cu Predoiu la Justitie, spera ca istoria ASTA nu se va repeta? Marcele, nu uita ca si Valeriu Zgonea zbura cu elicopterul SRI….

Încă un fost Președinte al Camerei Deputaților a fost condamnat la închisoare cu executare. În primă instanță, Valeriu Zgonea a luat 3 ani.

Aaa…. si sa nu uit. Iar Catalin Predoiu la Justitie? Gasiti mai jos, pe canalul meu de youtube (daca va place, abonati-va aici, daca nu, nu :)), pe unde umbla, in criza Catalin Predoiu:Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: