Foarte interesanta ziua de 23 noiembrie 2021! Imi aduce aminte de arhiva SIPA…


Foarte interesanta ziua de azi, 23 noiembrie 2021! Premierul Ordonantei 13, Sorin Grindeanu, ajunge vicepremier in Guvernul codus de un un liberal general (sau un general liberal).

Avocatul turnatorilor (Manole si Petrov), Valeriu Stoica, este sprijinit de propaganda ca si cand i-ar fi spalat deja pe Isarescu si Petrov de orginea ascensiunii lor – turnatoria la Securitate.

Nu mai stiu daca pirita sau salitra este ,,aurul prostilor”, apropos de ,,victoria” lui Valeriu Stoica. Insa si Manole si Petrov stiu ca decizia de azi a CCR reprezinta o pirita in ceea ce ii priveste – pana cand nu va canta ,,doamna cea grasa”. Avocatul Robert Rosu este spalat, rejudecat si achitat de ,,doamna cea grasa”.

Oare care este ,,firul rosu” dintre Stoica, Grindeanu or ,,doamna cea grasa” pentru Petrov ori Manole? Cu fermitate indraznesc sa spun: arhiva SIPA. Si spun asta pentru ca, intr-un articol din urma cu mai bine de 4 ani (19 iunie 2017), dezvoltam un rationament bazat pe teoria jocurilor si care arata de ce Grindeanu este ,,prizonier”.

Si de ce l-a tradat pe Dragnea (inainte ca Dragnea sa se inmoaie, dupa ce Tudorel Toader se inmuiase si mai tare”. Articolul il gasiti in link, Iar Grindeanu a mai fost cunoscut si ca ,,premierul de decapat”. Urmeaza vremuri, in lipsa unui alt cuvant mai bun, caracterizate undeva intre ,,nasoale” si ,,haos”:

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: