M-am inselat. Dar nu m-am inselat despre cei #nascutidinlup. #nimicpentrupopulatie.


M-am inselat. Nu credeam ca la aproape 32 de ani de la revolutie, sa redevina actuala sintagma ,,sa facem totu”.

Eroul de la Radio Romania Actualitati, liberalul general Nicolae Ciuca e cel care imi dovedeste ca m-am inselat: ,,Ne angajam sa facem tot ca situatia Romaniei sa se imbunatateasca” (dupa aproape 2 ani de guvernare liberala – cu complicitatea ticaloasa a opozitiei mimate, care iata, e la ciolan chiar acum”.

Dar altceva m-a surprins, chiar mai mult, in discursul de astazi al lui Ciuca, respectiv un anumit tupeu, egalat poate de tupeul lui Ciolacu. Zice Ciuca: ,,Am vazut ca au fost persoane surprinse de alaturarea partidelor din coalitie. Consider ca au fost mai preocupate sa caute lucrurile care ne despart decat lucrurile care ne unesc”.

In traducere libera: v-am prostit sa ne votati (fie ei de la PSD fie ei de la PNL, mimand ca sunt dusmani) si acum va si spunem ca sunteti prosti. Ciuca, nu pe toti i-ai prostit (si nici nu esti in masura asta).

Dar poate ca nu a fost suficient de preluat (pentru ca nu-i asa, ati cumparat presa la scutul pandemiei) mesajul meu constant în privinta nu lucrurilor care va despart (pentru ca am aratat in permanenta ca nu va desparte nimic, aveti aceeasi atitudine #nimicpentrupopulatie. Ci in privinta lucrurilor care va unesc.

Si anume ca sunteti #nascutidinlup. Si ca puterea lupului este #haita.

Poate ma contrazice absolventul de ecologica Ciolacu, cu tentativa de doctorat la SRI. Sau Grindeanu. Sau, de ce nu, chiar Ciuca. Din 2017 va tot spun ca ,,da dreapta” si ,,da stanga” nu exista in Romania. Ci doar puterea celor ,,nascuti din lup”. Care lup? Detalii in articolul din 2017:Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: