De ce fuge Nicu Marcu de presa? De ce invita doar persoane ,,agreate” la conferintele de presa ASF si interzice de facto participarea Ziarului Bursa?


Confruntat cu imposibilitatea formularii unor raspunsuri rationale in privinta supravegherii pietei de capital si a pietei asigurarilor (unde ASF a fost complice la cea mai mare frauda din asigurari din Romania – City Insurance si a permis majorarea dimenisiunii fraudei prin intarzierea, cu stiinta falsificarii unui extras de cont de catre City, extinderea fraudei pana in luna septembrie 2021), Nicu Marcu, a ales sa fuga.

ASF a convocat o conferinta de presa ,,pirat”, fara sa anunte pe fluxuri de stiri aceasta conferinta de presa si a interzis practic participarea celui mai important cotidian financiar din Romania, Ziarul Bursa (dincolo de pretentiile ZF), la conferinta de presa.

Nicu Marcu a stat pitit si nu a participat la conferinta de presa, ba mai mult, a dispus ca Ziarul Bursa sa nu fie instiintat de conferinta de presa, ceea ce in esenta echivaleaza cu retragerea acreditarii pe motiv ca Nicu Marcu se oftica pentru ca Bursa reprezinta in acest moment singurul cotidian care urmareste problemele reale ale pietei de capital. In mod legitim, directorul Ziarului Bursa a semnalat, printr-o nota de protest, aceasta fuga de obligatia legala de informare a publicului, prin intermediul presei.

Cititi în Ziarul Bursa nota de protest:Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: