Judecatorul Cristi Danilet este acum un om liber! Spre deosebire de momentele in care vizita arhiva SIPA sau il proteja pe seful grupului operativ centra SRI-SIE-Ministerul Justitiei (SIPA), respectiv pe Augustin Lazar.


Vizitatorul arhivei SIPA, Cristi Danilet, este liber.

Tocmai a fost exclus din magistratura. Nici eu nici el nu am vazut motivarea pentru cel care, ca exponent al ,,tinerei magistraturi”, s-a erijat in aparator al justitiei subordonate SRI-ului, prin protocoale.

Desigur, Danilet va ataca decizia. Voi urmari cazul.

Dar, indiferent care ar fi solutia pe care ICCJ o va pronunta, cum ar fi sa fie exclus din magistratura si de ICCJ, de niste judecatori fix ca Danilet care, dupa ce se vor pronunta pentru excludere, vor zice pe facebook, fix ca Danilet: ,,Nu-i asa Danilet ca te oftici ca intai sa apara solutia si apoi sa vina motivarea? Nu ne intrebati ce se intampla cand la motivare ne dam seama ca am gresit solutia”.

Pe TikTok, Cristi Danilet ne-a sugerat ce fac toti Daniletii atunci când pronunta o solutie gresita (pe plic galben sau nu), si a motivare isi da seama ca a gresit solutia:

Desigur, e preferabil sa taie gardul viu, decat sa mangaie sinsila:

Chiar așa, Cristi Danilet, crezi ca motivarea pentru excludere ii va face pe cei care te exclud sa isi dea seama ca tu nu trebuia sa nu mai fi judecator pentru ca ai postat bazaconii, ci pur si simplu, pentru ca ai intrat oarecum prin efractie in arhiva SIPA unde ai vazut si incorporat informatii despre judecatorii si procurorii șantajabili?

Chiar așa, il mai tineti minte de vizitatorul arhivei SIPA, Cristi Danilet si pe prietenul lui, Augustin Lazar – fostul bici al Securitatii din inchisoarea de a Aiud? Daca nu, aduceti-va aminte!

Daca ICCJ va mentine solutia de excludere din magistratura a vizitatorului arhivei SIPA, Cristi Danilet, este foarte probabil ca procentul obtinut econometric (prin studiul meu din 2019) privind numarul judecatorilor care nu dau doi bani pe lege in caile definitive de atac, sa scadă, foarte putin, sub nivelul de 67%:

 

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: