Interventia mea la B1TV despre nepasarea autoritatilor fata de sectorul cheie al transporturilor si transportatorilor. ,,Actionati acum ca sa evitati o criza”


Am acceptat cu placere invitatia lui Stefan Etves – la emisiunea Drumurile noastre – B1TV pentru a vorbi despre problemele infrastructurii si transportatorilor romani. Am discutat si despre declaratiile date de ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu.

In emisiune a participat si Dorin Jurjut – Vicepresedinte al Asociatiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002).

Am detaliat in emisiune si de ce cred eu ca anul 2022 va fi anul tepelor (in privinta costurilor enorme pentru infrastructura, asa cum am detaliat aici)

O parte din interventia mea o gasiti aici, pe canalul meu de youtube. Daca va place, va puteti abona pentru a putea vedea si alte interventii ale mele in cadrul emisiunilor, dar si analize exclusiv pentru canalul meu de youtube. Va puteti abona AICI:Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , ,

2 răspunsuri

  1. @ Dacă ministrul sănătății poate confirma sau infirma că „stategia de vaccinare”, care nu este elaborată pe evaluare prealabilă a celor vaccinați, este făcută pentru a susține programele investiționale, de împrumut și de traning propuse de aceia ce guvernează, cu obiective ce nu au fost prezentate celor cărora le-au numărat voturile, deci, un fel de, să se vaccineze populația că vor unii să obțină miliarde, ?

  2. & Sunteți de părere că domnu’ ministru Rafila, progenitură a fostei securități cu atestări de calificare medicală, ar fi util să clarifice dacă populația a fost vaccinată și pentru variante COVID, Dinu Patriciu, Dan Adamescu, variante cu mortalitate ridicată a COVID, frații Micula , Ion Țiriac , Gheorghe Becalii, frații Dedeman , ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: