Daca cineva il mai acuza pe Nicușor Dan ca nu are bile, mă fac foc! Tocmai a luat de pe net 3.972 de bile!


In mod normal, doar un carcotas il mai poate acuza pe Nicusor Dan ca nu are bile. Pentru ca, in urma celei mai recente achizitii publice, Nicusor a cumparat, pe bani publici, nu una, nu doua, ci trei mii șapte sute nouăzeci și două de bile.

Nu spune dacă le-a cumpărat ca alde Sorin Câmpeanu în cazul testelor de scuipați, de la alde Nuțu Cămătaru sau de la alde Cătălin Botezatu. Dar, într-un anunț semicretin pe o rețea de socializare, ne explică faptul că noile bile anti-incendiu sunt ,,pentru prevenirea incendiilor din spitale”.

Cu tot respectul, inclusiv clipul video postat de Nicușor, ne demonstrează că biluțele lui cele noi, nu sunt pentru ,,prevenirea incendiilor” ci eventual pentru stingerea lor. O și văd pe Beatrice Mahler dând strike la incendiu. O acțiune în sensul prevenirii incendiilor ar fi însemnat, incontentestabil, nu ca Nicușor Dan să facă o nouă achiziție publică, ci un audit în mod real al achizițiilor publice în care, pe prețuri umflate, s-au cumpărat chinezării prin spitale, de la prize până la mai știu eu ce, care favorizează (și nu previn) declanșarea incendiilor. Nefăcând asta, rămân la opinia mea din prima zi că, Nicușor Dan ,,s-a luptat” cu ,,caracatița Firea” nu ca să îi taie tentaculele, ci ca să o preia, ca reprezentant legal și ordonator principal de credite. Este părerea mea., bazându-se și pe faptul că a promis apă caldă și ne oferă biluțe.

Oricum, demonstrația din film este semi-idioată, întrucât ne arată niște presupuși pompieri care joacă bowling cu un foc deja pornit, ba chiar întețit de ei. În niciun caz prevenire, întrucât incendiul este deja declanșat.

Ca și în cazul pseudo-măsurilor luate pentru e tempera prețul la utilități, nici Nicușor nu acționează la cauză (cumpărarea de chinezării supra-evaluate) ci la aparențe: dacă ia foc, Nicușor are bile. În niciun caz prevenire. Pentru bilele lui Nicusor e necesar, conform filmuletului, ca cineva sa puna foc, sa îl întețească cu gaz și abia apoi să vină cineva cu salopetă galbenă, să facă un pic de bowling.

Puteți vedea demonstrația de bowling avansată de Nicușor, aici. Dacă vă place, vă puteți abona, aici:Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: