Interventia mea de la B1TV despre explozia de pret a asigurarilor RCA si despre cel mai mare deficit bugetar, lunar, vreodata: 4,9 miliarde Euro.


Am acceptat cu placere invitația B1TV, joi, 3 februarie 2022, pentru a arata situatia in care poate sa ajunga Romania datorita politicilor #nimicpentrupopulatie.

Am vorbit, pe larg (multumesc) despre neregulile din piata asigurarilor si despre faptul ca România a facut in luna decembrie 2021, cel mai mare deficit lunar, vreodata: 4,9 miliarde de Euro.

Intervenția mea video o găsiți aici, și nu uitați: dacă vă place, vă puteți abona la canalul meu de YouTube, aici, unde voi publica și alte intervenții de la TV și, în perioada următoare, tot mai multe analize economice.Categorii:The Money Show

1 răspuns

  1. Multumim pentru implicare

    Acest element,Nicu Marcu ,sa fie demis si ascuns pe viata! Cum explica acest abuz ,acest derapaj?
    Ce comision a primit ca sa tripleze RCA -ul!?? Acest element nociv,sa achite toate RCA -urile ale celor care
    au renuntat sa dea unda verde acestei HOTII !!! Cum este posibil ca acest element sa aiba un venit lunar de 20 000 eur, iar unii cetateni sa nu aiba venit sa isi acopere nici macar painea zilei De ce aceasta discrepanta halucinanta ,intre cetateni?! STOP CRIMEI !! Acest individ sa fie legat urgent!! Sa mareasca cu 3 %RCA -ul dar sa mareasca de trei ori.??!! Mai mult decat CASCO …strigator la cer!! Plangere COLECTIVA Sa fie RIDICAT in lanturi .Nu are notiunea ,nu face diferenta intre 3% si de trei ori suma care era destul de mare ?! Are probleme psihice..? Cumul?? Multumim pentru transparenta..Impliniri frumoase in activitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: