Două imagini spun cât 2000 de cuvinte. Jurământul și plecăciunea noului ministru al Educației.


Nu sunt vreun admirator al Liei Olguta Vasilescu. Din contra. Voi știți asta. Insa imaginea care circula cu Ligia Deca (actualul ministru al educatiei), care ne spune ca va aplica ,,in litera si in spirit” Romania Educata, si, de ce nu, si in ,,limba” – asa cum releva fotografia care denota pe de-o parte slugarnicie extrema fata de de unul care se crede ,,el lider maximo”, m-a facut sa imi reamintesc de fotografia cand Olguta depunea juramantul.

O fi mai bine cu cineva care isi manifesta de la inceput atitudinea slugarnica fata de unul care tolereaza suta la suta plagiatul si achizitiile trucate de BMW-uri? O fi mai rau? Eu unul, o sa imi dau seama foarte curand. Si cred ca si voi. Iata, 2 ipostaze diferite de depunere a juramantului:Categorii:Editoriale

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. Doamna a fost “unsa”, “facuta om”. Ca la Inalta Poarta. Nu vedem daca se indeparteaza de Sultan cu spatele si capul la fel de plecat. De acum inainte, apelativul va fi “doamna ministru”. Important pentru un birocrat, nu? Slugarnicia dansei infirma, din pacate, credibilitatea presupusa de acel doctorat in Luxemburg. Si ne confirma ca nimic nu se schimba p’acilea, prin capatul lumii.

  2. Bine are Koveshy si Ciuca lucrarile bune si tov Basse, bursier al statului norvegian pe la vreo 42 de anisori.Mergem bine, spre aisberg..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: