Șeful SRI: ,,Știu de păcatele generate de unii foști lucrători ai SRI, poziționați în spatele a tot felul de oameni”. Băi Președinte ASF!


Șeful SRI, Eduard Hellvig: ,,Cunosc păcatele de care este acuzată instituția. (…) Știu și de problemele generate de unii foști lucrători ai SRI poziționați fie în spatele a tot felul de oameni, fie gravitând în jurul companiilor de stat. (…) Prea mulți vor ca alții să ia decizii în locul lor (nota mea: și ei doar să înaseze salarii de sute de mii de Euro), prea mult se așteaptă chiar să primească sugestii de la servicii (nota mea – Mișu Negrițoiu și Florian Coldea au încheiat protocol secret între ASF – instituție presupus independentă și SRI, la scutul căruia s-a umflat frauda de la City Insurance). Păi eu ce vă spuneam în 9 septembrie 2021?

,,Băi Președinte ASF, să îi dai o palmă peste ceafă din partea mea SRI-stului Voinescu, directorul tău de cabinet, pentru că te-a învățat și sprijinit să acoperi falsificatorii pe care ai vrut să îi ajuți să scape cu fructul infracțional prin decontarea directă obligatorie – mecanism ticălos și eșuat prin care ați vrut să dați aparență de legitimitate sumelor sifonate de la City Insurance”

Întregul discurs al șefului SRI, Eduard Hellvig îl puteți urmări pe canalul meu de YouTube, AICI, la care, dacă doriți vă puteți abona tot AICI.

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

  1. Lamentarile de SRI ist nu incalzesc ..Statul paralel continua sa traiasca bine.Bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: