Despre demisia lui Sorin Câmpeanu, Ministrul Educației. More to follow. Gen:


Demisia, ,,din proprie inițiativă” a lui Sorin Câmpeanu trebuie să fie doar prima dintr-un lung șir al cocoțațlilor impostori academici din funcțiile cele mai importante ale statului.

Alinierea astrelor care au condus la demisia lui Sorin Câmpeanu (și nicidecum, în opinia mea, dezvăluirile recente senzaționale ale Emiliei Șercan care au reprezentat, subliniez, în opinia mea, doar trăgaciul) trebuie să continue cu slobozirea din viața publică a tuturor cocoțaților care au furat, au dat mai departe, au corupt și au fost corupți.

Gen:

Episodul 2 al investigației (22 februarie 2021): Cine este Nicu Marcu de la ASF. Azi ,,viata” și mâine ,,opera” celui care vrea să ia până la un miliard de lei pe an de la populație și companii și să scumpească RCA cu până la 20%.

Episodul 3 al investigației (26 februarie 2021): Hoțul de cuvinte de la ASF și opera științifică a autorului Nicu Marcu. Primul articol, furat. Al doilea nu există. Al treilea…

Episodul 4 al investigației (23 martie 2021): Împopoțonarea și îndestularea lui Nicu Marcu de la ASF prin bursă de 92.000 de lei de la Academia Română și articole ,,științifice” dubioase. Tranziția dintre frauda academică spre ALTCEVA.

Episodul 5 al investigației (4 aprilie 2021): Professore Nicu Marcu. Ce au în comun starul porno Ron Jeremy, Nicu Marcu de la ASF, Borat, Goofy și Plăcintă Americană? Nimic. Doar că apar (ca autori) în aceeași revistă ,,ciumă științifică” folosită de Nicu Marcu pentru a lua titlul de profesor universitar. La o ,,universitate” JUNK.

Episodul 6 al investigației (19 aprilie 2021): De ce să ai o carieră științifică ,,pe bune” și să câștigi muncind pe brânci când prin fraudă științifică ajungi să câștigi mai bine decât 99% din populație? Președintele ASF – dottore Nicu Marcu.

Episodul 7 al investigației (12 mai 2021): Președintele ASF – Nicu Marcu. De la hoț de cuvinte la hoț de TVA. Și la escrocarea unei societăți a statului (Poșta Română), prin achiziție trucată, în timp ce era Președinte la Integritate. DNA să se sesizeze.

Gen:

Despre cum s-au topit 200.000 de Euro din decalaratia de avere a lui Nicu Marcu in anul in care si-a negociat postul de Presedinte ASF:

Gen:

Pilonul III al fraudei lui Nicu Marcu, strecurat Președinte ASF: case de la RAPPS, nedeclarate. Parchetul să cerceteze atribuirea la ASF, SGG, RAPPS și falsul în declarații al lui Marcu.

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

3 răspunsuri

 1. Dle SOVIANI,
  De ce nu colaborati cu Dna. SERCAN in demersurile Dv.Stiti,unde-i unul nu este putere, unde-s doi…

  • Șercan și-a demonstrat caracterul în cazul plagiatului lui Kovesi.
   Asemeni comisiei aflate sub ordin direct, Șercan a analizat en passant apărarea lui Kovesi nu însă și teza de doctorat.
   Materialele extrase din lucrare demonstrau indubitabil plagiatul, însă raportat la numărul de pagini al lucrării neanalizate, plagiatul a fost admis. 🙂
   Altfel spus, seria Ciucă a avut un precedent înaintea tezei lui Coldea. :))))
   Marcu are deja în portofoliu niște rezultate extraordinare la conducerea ASF, falimente, scumpiri de polițe, tunuri, învârteli. Plagiatul lui Marcu e ultima problemă, la fel ca în cazul lui Ciucă, Coldea, Kovesi.

 2. & Unele posibile speculații ar putea fi că în zona teritoriilor românești a existat prin vremea Imperiului Roman de Răsărit și a generalului got Gaina și o perioadă „Cotco-Dacia”, vremuri când soldații generalului Gaina aveau succese și la femeile din teritoriile românești actuale, perioadă despre care posibil s-ar putea găsi relatări și prin arhivele franțuzești, oservând despre artistul francez care a clocit ouă de găină și a reușit să obțină pui vii, https://www.libertatea.ro/stiri/artistul-francez-care-clocit-zece-oua-parasit-incubatorul-cu-noua-pui-de-gaina-1813358 ,?
  Alte elemente, observați și https://en.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Petrescu_G%C4%83in%C4%83 , care se pare că a contribuit la succesele comunismului și ale lui Nicolae și Elena (Petrescu) Ceaușescu, despre „cocoșeii unora”, sloganul CEC-ului cu „1 leu de_pui care va scoate pui”, vremurile cocoșeilor de aur, cloșca cu puii de aur. etc., ?
  După ai lu’ Traian (și Băsescu) au guvernat și ai lu’ Gaina ( și Iohannis), ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: