Dragnea ar fi furat și beneficiat aproape UN SFERT DE SECOL (procurori). Din care 12 ani sub ochii lui LCK.


Am crezut că nu văd bine ce relatează presa azi, că DNA l-a trimis în judecată pe Liviu Dragnea pentru un grup infracțional organizat constituit, atentie, în 2001! În urmă cu 21 de ani (douămiiunu)!
Corect și foarte inspirat îmi scrie un cititor pe Facebook: ,,A întârziat puțin DNA să vină să vă ia, cu aproape un sfert de secol. Profesioniști”
Acum, având în vedere că prin doamna LCK semnatarii de protocoale au condus procurorii din România din 2006 (când a fost numită procuror general al României) și până în 2018 (când a fost dată afară), cam neîntrerupt, exceptând o scurtă perioadă în care, cu avizul Serviciului de Informații Externe, a reprezentat România la ceva pe la Bruxelles, cum vi se pare dumneavoastră activitatea infracțională a lui Liviu Dragnea, care s-ar fi desfășurat, conform procurorilor, 11 ani (2006-2017) sub ochii neprihăniți ai lui LCK?
Mie îmi miroase a protecție instituțională și a ceea ce economiștii numesc hazard moral. Păi dacă tu, după 21 de ani de la debutul faptelor îl trimiți în judecată, cu perspectiva de a mai dura eventual procesul încă pe atât, tu, România, prin organele tale de protocol – procurorii – cum îți aplici rolul de prevenție? Devenind complice prin acțiuni și inacțiuni? Vai de capul lui de stat de drept și de guralivii care țipă Schengen… Schengen… Cum măh Schengen când tu arăți și sub lupa lor, că nu dai doi bani pe lege?


Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Corect, dar Europa cati bani da pe lege, avand in vedere unde a cocotat-o pe doamna LCK?!? Oare nu suna ca doar ne aliniem?!? Faci ce vrea Europa esti curat si urci in ierarhie, țipi, orice, impotriva Europei… aaaa… la cotet cu tine!

  2. Înainte de a lovi în Dragnea (pe care nu-l apreciez) și a condamna corupția românească uită-te cu același ochi critic la corupţia pandemică de la Bruxelles, Washington DC și din alte ţări occidentale sforăitoare de „moralitate”. Compară apoi uriașa diferență între corupţia neaoșă și cea de la care mulţi iau lumină. E suficient să dau 2 exemple: „alegerea lui Biden” ca președinte al SUA (muntele de probe doveditoare a fraudei nu a contat, la fel cum nu au contat nici sacii cu voturi ai Clotildei!) și contractul Ursulei cu Pfizer, cel mai scump contract încheiat vreodată de UE și cel mai ordinar de când există instituția! Peste frauda cu Pfizer adaugă și genocidul dispus de Bruxelles.

  3. Dragnea va fi Presedintele Romaniei.Ce se va intampla cu ceilalti vom afla pt ca nu suntem asa batrani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: