Sase ani de la protestele din piata Victoriei – ,,PSD – Ciuma Rosie”. Sase chestii care s-au intamplat de atunci.


Pun aici imaginile filmate de mine in urma cu aproape sase ani, in piata Victoriei, la proteste, si nedifuzate pana acum.

Daca doriti, va puteti abona la canalul meu de youtube, AICI. Daca nu, nu 🙂

Ce s-a intamplat in cei sase ani de la protestele ,,PSD – Ciuma Rosie” si ,,Dragnia la puscarie”?

  1. Dragnea s-a dus un pic la pușcărie. Foarte putin, pentru ca in 2022 am aflat de la procurori in adormire ca ,,Dragnia” ar fi furat si beneficiat aproape un sfert de secol, din care 12 ani sub ochii lui LCK (detalii AICI)
  2. Ceea ce nu a reusit ,,Dragnia” prin Ordonanța 13, au reușit ,,adversarii” lui Dragnia: impunitate pe banda rulantă pe motiv de prescriere pentru furturi de sute de milioane și miliarde de Euro. Prescripția. Pentru că ,,adeversarii” lui Dragnia au compensat lipsa lui de eficiență prin Parlament, miniștrii, Președintel, etc.
  3. Procurori care stau la originea prescripției (și astfel au vegheat la impunitatea infractorilor prin tergiversarea dosarelor) ies pe bandă rulantă la pensie specială, la 49 de ani, gen tov gen Codruț Olaru, care ia și vreo 6000 de Euro pe lună, ca pensionar special.
  4. Alți procurori, gen tov. Bogdan Licu, hoț de cuvinte, submediocru, ia și pensie specială și este promovat și la Curtea Constituțională (detalii aici). E drept, el e un pensionar mai hatru: deși mai bătârn decât tov gen Codruț Olaru (are 52 de ani), el ia și pensie și salariu de la Curtea Constituțională.
  5. Tov procuror Licu nu este singurul semnatar/utilizator de protocol ticălos cu SRI care ajunge să fie la Curtea Constituțională. Îl avem acolo și pe Giani Stan, semnatar de protocol cand veghea alaturi de SRI ca anumiți judecători/procurori să nu pățească nimic prin Inspecția Judiciară, sau anumiți judecători/procurori, să pățească. Licu si Giani se pronunta cam ce trebuie sa beneficieze de prescriptie.

6. ,,PSD – Ciuma Rosie” este la Guvernare, dupa ce ,,s-a batut” cu ,,adversarii” de la PNLR. In aceasta calitate, ei stau de sase la sifonarea si subventionarea profiturilor exceptionale din Romania (gen subventionarea cu 50 de bani pe litru – in fapt subventie a profiturilor exceptionale), la intelegerea la pret intre banci prin mentinerea dobanzilor umflate la credite (diferite semnificativ de dobanzile din piata), au fost complici la specularea pandemiei (prin sprijinul informal acordat PNL, si apoi formal) si sunt complici la indatorarea fara precedent a generatiilor prezente si viitoare. Inteleg ca anul asta li se va da la rotativa si functia de premier.

Deci sase ani de la protestele  ,,PSD – Ciuma Rosie”. Am pus in scris sase chestii care s-au intamplat de atunci. Gen sase sasi in sase saci soseau pe sosea.Categorii:Editoriale, The Money Show

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: