EXCLUSIV: Prima reacția a BERD (actionar al grupului bulgar) de după retragerea autorizației EUROINS. Și integral audierea șefilor ASF, de azi, din Senat.


Am întrebat Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în primul rând care este poziția instituției referitoare la retragerea autorizației Euroins de către ASF.

Am întrebat BERD și cine din ASF și Ministerul de Finanțe din România a garantat și cum investiția BERD în compania mamă a Euroins – EIG.

Anterior, am arătat că deși știa problemele de la Euroins, ASF a indus în eroare statul român, care este acționar la BERD, pentru a cumpăra acțiuni la compania bulgară. Articolul, AICI.

Deocamdată, BERD a avut prima reacție de după retragerea autorizației Euroins:

,,Deocamdată nu avem niciun comentariu. Pentru că așteptăm rezultatul raportului actuarial independente pe care l-am comandat pentru Euroins România, cu o companie de reputație internațională, astfel încât să ne întărim înțelegerea realității. Raportul va fi finalizat până la sfârșitul acestei luni.”

Pe măsură ce voi avea răspunsurile și la celelalte întrebări adresate BERD, le voi publica.

Până atunci, puteți urmări pe canalul meu de youtube, la care, dacă doriți, vă puteți ABONA AICI, audierea integrală a conducerii ASF de către Comisia Economică din Senat.

Ulterior, voi publica pe YouTube și cele mai importante momente de dinainte și de după audiere. Chiar aici:Categorii:COMUNICATE, Stiri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: