Sefu’ de la ASF s-a ascuns și a trimis la Guvern un director. Ca sa ne facă proști, că ascultăm de ASF!


O astfel de formă de dispret fata de 2,8 milioane de asigurati care i-au platit personajului si sefului lui, din pretul asigurarilor, bonusuri de performanta in timp ce ei contribuiau la majorarea dimensiunii falimentului City Insurance si Euroins, rar s-a mai vazut.

Sefu’ de la ASF l-a trimis pe director ca sa ne facă prosti!

De la min 44.00 aproape ca ii face prosti pe cei 2,8 milioane de asigurati care si-au cumparat polita la Euroins: ,,Aici e vorba si de educatie financiara, educatia fiecaruia dintre noi’.

Pun întreaga intervenție pe canalul meu de youtube, la care, dacă doriți, vă puteți abona AICI. Pentru că este memorabilă.

Sau dacă nu doriți să vă abonați, nu e nicio problemă, că ASF ne vrea proști. Puteți să vedeți intervenția și mai jos, fără să vă abonați.

Cica suntem lipsiți de educatie financiara, atunci cand alegem o asigurare ,,ieftina”’. Cum sa ii faci astfel prosti pe 2,8 milioane de romani, care au ales o asigurare OBLIGATORIE garantata de ASF?

În fapt, analfabetismul economic este al lor, de la ASF, așa cum arătam AICI, în 29 decembrie 2020, spunând încă înainte de 31 martie 2021 (când ASF a găsit o gaură de 400 de milioane și i-a mai lăsat 2 ani pe cei de la Euroins să urce gaura la 2,5 miliarde de lei), următoarele (da, în 29 decembrie 2020):

Personal, eu am ales o asigurare de la o companie mai ieftină (dupa City), pentru ca Euroins mi s-a parut prea scumpa. O societatea GARANTATA DE ASF, Euroins, asa cum a fost si City Insurance. De fapt, ASF garanta frauda.

ASF era institutia care sprijinea neregulile de la societăți.

Altfel, ar fi impus din 2021 adminstrarea speciala (cand necesarul de capital era de 400-600 de milioane de lei și nu 2,5 miliarde ca acum) și în cele din urmă le-ar fi retras licența!

Ar fi evitat ca Euroins sa mai încaseze încă 5 miliarde de lei și să plătească doar 3. Cu alte cuvinte, evita sifonarea a minimum 2 miliarde de lei.

Neretragandu-le din timp autorizatia de a emite RCA(ci doar dupa ce a asteptat ca actionarii sa delapideze complet societatea City Insurance iar actionarii Euroins sa sifoneze TOT in Bulgaria, lasand doar peretii), conducerea ASF a devenit complice la frauda de la City Insurance si la nereguli și dimensiunea gaurei de la Euroins.

ORICE societate care emita polite RCA, este GARANTATA de ASF.

Iar falimentul acelor societati, garantate in fals de ASF, trebuie sa aiba efecte asupra GARANTULUI.

Respectiv, statul roman sa TRAGA Garanția, in cazul de fata, si ii revoce pe politrucii din ASF.

Am pus conferința integrala a directorului trimis de sefu’ de la ASF pentru ca este NEPRETUITA.

Daca baiatul asta nu exista, el trebuia INVENTAT!Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Radu, … completeaza aici –> :…”Neretragandu-le din timp (ci doar dupa ce a asteptat ca actionarii sa delapideze complet societatea City Insurance iar actionarii Euroins sa sifoneze TOT in Bulgaria, lasand doar peretii), conducerea ASF a devenit complice la frauda de la City Insurance si la nereguli și dimensiunea gaurei de la Euroins.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: