Rezultatul super-educatiei unui decident din asigurari/piață de capital/pensii private. Ex-ul Ovidiu Wlassopol.


Dacă mai aud pe cineva că se ia de școlile făcute de decidenții numiți politic, co-autori prin acțiuni și inacțiuni la jafurile de miliarde de Euro spre exemplu din asigurări, dar și din piața de capital, FOC MĂ FAC! FOC!

Am pus audierea decidentului (care avea deja 10 ani de experiență în instituția de supraveghere), din 2017, pe canalul meu de youtube (la care, dacă doriți, vă puteți abona AICI pentru a vedea și alte postări în perioada următoare). Dar puteți să vedeți și fără să vă abonați, mai jos.

Șterse: Oricum, acesta este rezultatul a super-scolilor făcute de Wlassopol, care ceartă Ziarul Financiar că nu și-a dat seama de asta (AICI).

,,Sunt specializat în drept financiar, bancar și al asigurărilor”, ceartă pe Ziarul Financiar fostul soț al Liei Olguța Vasilescu. Hai să îl vedem:

Ați înțeles? Omul are școală!

  • ,,eu fiind absolvent al instituției de învățământ superior de stat SNSPA”. A spus cineva că SNSPA este fostul Ștefan Gheorghiu? Certând Ziarul Financiar, Wlassopol zice că este licențiat al facultății de Comunicare și Relații Publice din SNSPA. Ca om, mi-ar fi rușine dacă aș fi SNSPA să am un absolvent de comunicare care ,,comunică” dând din umeri și dând ochii peste cap când este întrebat ceva concret. Altfel, STIMĂ SNSPA! Și mulțumim Ovidiu!
  • ,,absolvent și licențiat al facultății de drept din cadrul Universității Româno-Americane, în 2012”. Dacă aș fi URA, m-aș lua cu mâinile de păr că am avut un astfel de absolvent și licențiat. Wlassopol fiind cel care a semnat pentru SCOATEREA City Insurance din administrare specială, FĂRĂ ÎNDEPLINIREA condițiilor, și fiind co-autor la frauda de peste 500 de milioane de Euro de la City Insurance.

După audierile pe care le-ați văzut mai devreme (mai 2017), Wlassopol trece de ochiul permanent ,,vigilent al Parlamentului”. Și ce face? Scoate City Insurance din administrare specială.

În 28 iunie 2017, Parlamentul îi numește de Leonardo Badea în calitatea de Președinte ASF și pe Ovidiu Wlassopol (fostul soț al Liei Olguța Vasilescu) în calitate de prim-vicepreședinte ASF. Conform Legii ASF, reprezentantul legal al Autorității de Supraveghere Financiară este Președintele ASF iar în caz de imposibilitate temporară de exercitare a atribuțiilor, acestea revin prim-vicepreședintelui ASF.

În data de 26 iulie 2017, având la susținerea că societatea Planar a vărsat profitul echivalent pentru o perioadă de 1300 de ani și extrasul de cont VIZBIL falsificat de la Axion Bank și care nu avea cum să nu fie verificat și de SRI în baza protocolului secret încheiat de Mișu Negrițoiu – ca Președinte ASF proaspăt numit – cu SRI în 16 mai 2014 (unde director adjunct era actualul șef de cabinet al lui Nicu Marcu, la ASF – generalul George Viorel Voinescu), sub semnătura prim-vicepreședintelui ASF, Ovidiu Wlassopol, ASF emite decizia 1019/26 iulie 2017, prin care, în baza extrasului de cont falsificat și a pretinsei creditări cu profitul pe 1300 de ani, scoate City din procedura de redresare și relansează frauda.

Deci mă fac FOC  dacă se mai ia cineva de școlile lui Wlassopol! Nu îi vedeți CV-ul și meritele ?????

Sau de Viața ori Opera șefului său, Nicu Marcu (fost contabil de ocol silvic, exmatriculat de la o primă facultate, cu facultatea în esență terminată aproape de 30 de ani).

Despre ,,Viața” lui Nicu Marcu, am scris AICI:

(II) Cine este Nicu Marcu de la ASF. Azi ,,Viata” si mâine ,,opera” celui care vrea sa ia pana la un miliard de lei pe an de la populatie si companii si sa scumpeasca RCA cu pana la 20%.

Despre ,,Opera” lui Nicu Marcu, am scris AICI:

Episodul III. #daunatotală. Hoțul de cuvinte de la ASF și opera ,,științifică” a autorului Nicu Marcu. Primul articol, furat. Al doilea nu există. Al treilea…

Despre BIOGRAFIA și FRAUDELE  lui Nicu Marcu, am scris, AICI:

,,BIOGRAFIA”. ,,Cine este Nicu Marcu, de unde vine șeful ASF și cum a ajuns acolo”?



Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.