Lucian Isar, azi, la Money TV. Plus… probabil cea mai bună emisiune despre cazul TAROM


Lucian Isar este invitatul meu în această seara, la Money TV. De la ora 18.10. Vorbim despre cazul TAROM, despre cazul CFR Marfă, despre cum așteptăm o decizie a boardului FMI legată de România, în ședința de mâine, 26 iunie.

Lucian Isar, fost membru al consiliilor de administrație TAROM și CFR a făcut pe blogul său o serie de dezvăluiri legate de modul în care a fost scoasă la privatizare compania CFR Marfă, dezvăluiri pe care le vom detalia în emisiunea de azi. Deasmenea, Lucian Isar a făcut o serie de dezvăluiri privind activitatea managementului privat de la TAROM. Dintre acestea: scurtarea intempestivă, la cerere (a cui cerere?), a mandatului directorului general de la TAROM și ceea ce pare a fi dublarea managementului privat de la compania aviatică prin apariția unei noi poziții – cea de director executiv al TAROM, în persoana fostului director general al TAROM – Nicolae Demetriade.

Mutarea pare cu atât mai surprinzătoare și greu de explicat, întrucât, în luna noiembrie 2012, consiliul de administrație al TAROM, într-o componență restrânsă, dar semnificativă, explica la mine în emisiune de ce domnul Demetriade nu ar fi potrivit nici măcar pentru a face parte din boardul care acum îl propulsează cel puțin în poziția de numărul 2 al companiei.

Am numit atunci acea emisiune – „probabil cea mai bună emisiune despre cazul TAROM”. Având în vedere dezvoltarea ulterioară a evenimentului, am convingerea că a fost cea mai bună emisiune de până acum despre cazul TAROM.

Categoric, merită să o urmăriți. Aici:

https://soviani.com/2012/11/27/probabil-cea-mai-buna-emisiune-despre-cazul-tarom-cu-dan-pascariu-marius-ghenea-nicolae-demetriade/Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: