Nicolae Demetriade, noul director executiv al TAROM vine la Money TV. Azi.


Fostul director general al companiei TAROM (de pana in anul 2002) Nicolae Demetriade este invitatul meu, in aceasta seara, la Money TV. Emisiunea va incepe la ora 18.10.

Nicolae Demetriade a fost unul dintre cei mai mari critici ai managementului privat de la TAROM si al modului in care au fost selectati membrii Consiliului de Administratie.

Ulterior, Nicolae Demetriade a fost cooptat in board-ul companiei TAROM, iar de la sfarsitul saptamanii trecute este propunerea Consiliului de Administratie pentru a ocupa functia nou infiintata de Directro Executiv al companiei. Propunerea coincide cu momentul reducerii mandataului de director general al TAROM pentru Christian Heinzmann de la 4 ani la un singur an (pana in noiembrie 2013).

În emisiunea de ieri, Lucian Isar, fost membru (demis) al Consiliului de Administrație al TAROM motiva limitarea activității lui Heinzmann drept o tentativă a boardului de a se opune planului lui Heinzmann care ar fi reusit sa aseze compania pe plus (rezultatul operational din luna mai indica un profit lunar de 2 milioane de Euro).

Va deveni Nicolae Demetriade numărul 1 la TAROM? În ce fel poate să impulsioneze un plan de management pe care îl critica? Va contura un nou plan de management? Este în atribuția domniei sale de director executiv să ajusteze planul de management?

Răspunsurile le veți afla, în direct, azi, de la ora 18.10, la Money TV.Categories: Stiri, The Money Show

Tags: , , , ,

1 reply

  1. 🙂 Eu cred că frământările de la Tarom, ca de altfel şi cele de la CFR au drept singură componentă cu iz economic grija generaţiei în curs de expirare de a apuca o pensie cât mai consistentă. Atât. Restul e gargară pentru necunosători.
    Altfel lumea, inclusiv cea a aviaţiei, e plină de ciocli mai mult sau mai puţin dezinteresaţi care umblă liberi, vezi cazul Swissair sau, mai nou, Malev, personaje care te-ngroapă când te-aştepţi mai puţin. Hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: