De ce simte nevoia sa comunice Guvernul Romaniei prin vocea unui condamnat?


Ca Victor Ponta considera condamnarea lui Liviu Dragnea ( la un an cu suspendare in dosarul Referendumului) un fleac- este evident. ,,Doar” sentinta de condamnare cu suspendare (fiind nerecidivist inca) nu l-a impiedicat pe Ponta sa simuleze disparitia din partid a lui Dragnea, dandu-i un rol precis condamnatului intr-o maniera cat se poate de formala – coordonator al partidului.

Asta tine insa de coloana vertebrala a unui partid iar PSD dovedeste ca nu o mai are.

Dar in privinta Guvernului Romaniei, lucrurile trebuie privite institutional. Eu ma astept de la Guvernul meu sa imi spuna ce se intampla cu primul ministru al Romaniei. Oficial. Nu e normal sa aflu diverse scenariu de conducere a guvernului Romaniei din partea unui condamnat. De unde stie domnul Dragnea ca mandatul de sef intrrimar al guvernului va fi reinnoit tot pentru Oprea? Ca si condamnat are vreun cuvant de spus? Iata ce zice domnul Dragnea, citat de Mediafax:

“Mâine (vineri-n.r.), echipa medicală de la spitalul din Istanbul va decide dacă premierul poate să plece sau trebuie să mai rămână acolo. În funcţie de aceasta, premierul Victor Ponta va decide dacă va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale în fruntea Guvernului pe Gabriel Oprea… ”

In ce calitatea face domnul Dragnea aceste lamuriri? Calitatea de condamnat si de fost membru al Guvernului nu ii ofera atributii de comunicare in numele executivului.

Intreaga stire Mediafax, aici: http://m.mediafax.ro/politic/dragnea-medicii-vor-decide-vineri-daca-ponta-ramane-in-spital-mandatul-lui-oprea-poate-fi-extins-14467772

Opinia mea este ca pana nu vom avea comunicari oficiale ale Guvernului, domnul Ponta poate fi considerat disparut, avand acces la domnia sa tot soiul de persnaje cu reputatie dubioasa, certate cu legea, anturaj in care premierul se simte atat de bine (,,liniste si odihna”) incat nu ii mai pasa ca Guvernul pe care inca il conduce omite sa informeze corect si precis populatia/companiile, despre starea oficiala a primuluu ministru, disparut undeva pe ruta Baku-Istanbul.Categories: Stiri

Tags: , , , ,

2 replies

 1. A apărut motivarea condamnării lui Dragnea?

  Pentru vot multiplu (peste 1 🙂 ), se ”ofera” pana la 3 ani.
  1 an cu suspendare pentru ce a luat? Cumva pe o comanda politica?

  Din moment ce vedem in aceste zile ca mafia securista putea elibera oameni de afaceri pentru a-i elibera in schimbul unor procente din avere, de ce anume ar fi fost impiedicata mafia securista sa-si bage in parnaie sau sa condamne adversari politici?

  Vorbim de justitia ”care este”, adică să nu ne șforțăm scrupulozitatea pe… făcături.

  P.S. Doamna Rarinca are calitatea de fost pușcăriaș? :))

 2. ”mafia securista putea acuza oameni de afaceri pentru a-i elibera”

  … arestul preventiv pe supozitii rezonabile poate fi convingator pentru victime? Marcă banu’ mai usor?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: