Astazi, de la ora 17.00, sunt la Antena 3.


În această seara, de la ora 17.00, sunt invitatul lui Adrian Ursu, la emisiunea Secvențial – Antena 3. Temele pentru care am fost invitat sunt urmatoarele:

  • acte și fapte de tehnocrați. Ce fac diferit cei care au fost aduși de la posturile unde au fost trimiși, în noile poziții în care au fost plasați și anume poziții de de miniștrii tehnocrați;
  • înțeleg ca Adrian Ursu a abordat și săptămâna trecută această temă, secvențial, iar în emisiunea de astăzi vom analiza/dezbate activitatea miniștrilor economici (dar nu exclusiv);
  • alte teme.

Așadar ne vedem diseară, de la ora 17.00, la Antena 3.

Dacă sunteți curios să vedeți cine este tehnocratul din imaginea aferentă acestei postări, aflați că este cel mai longeviv tehnocrat din lume – Sir Kenneth Dwight Venner, și citiți mai multe detalii AICI.

 Categorii:The Money Show

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Greșeală grava a domnului Ciolos, o promisiune făcută în public, nerespectata: întâlnirea cu reprezentanții debitorilor, pe subiectul săracirii populației care a accesat credite și care rămâne sclava în contracte cu clauze abuzive dacă nu se da verde proiectului de lege DIP.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: