Primele declarații ale lui Liviu Dragnea după propunerea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru


Aveam dreptul legitim sa fiu prim-ministru.

Pentru mine legea nu reprezintă o chestiune secundară și nu vreau ca un mandat pe care aș fi putut să îl încep, să încep prin forțarea legii.

O condamnare nedreaptă și o lege în vigoare nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine deocamdată. Nu am vrut să forțez o lege.

Eu am conceput împreuna cu colegii mei un program care ne-a adus aceste voturi.

Trebuie să ții cont de dorința de a face o propunere de prim-ministru care să îmi dea garanția că îndeplinește un program:

  • un om care muncește, care știe, care are determinare, capacitate de muncă și de înțelegere. Un om în care să am încredere totală.
  • Un om care nu muncește pentru imagine personală

Nu promovez un conflict inutil. Neprimind până azi dimineață niciun semnal de la președinte de a avea vreo consultare, am venit cu o soluție care sper să fie acceptată, să fie desemnată pentru a forma rapid un guvern astfel încât până la 15 ianuarie 2017. Propunerea noastră de prim-ministru este Sevil Shhaideh – fost ministru al dezvoltării

Dacă legitimitatea noastră dată de vot nu va fi respectată, vom acționa în consecință.

Nu sunt de acord ca în România, un om să fie decăzut din drepturi pe viață. Așa ceva există doar pentru genocid. Nu cred că Președintele va acționa împotriva unui vot popular și împotriva unei majorități clare, constituite, care s-ar putea ca astăzi și mâine să crească.Categories: Stiri

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Domnul Dragnea este un om informat, a citit in cartile de istorie ca am fost condusi de turci perioade bune de timp si si-a zis ca nu are cum sa dea gres. Ori asta ori e o tentativa de a-l face pe Becali sa se sinucida. Eu unul l-as fi preferat pe Richard Branson.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: