Cat se face de la Comarnic la Brasov? VIDEO – Remember Dan Sova.


Am ascultat in februarie 2013 plin de bucurie promisiunea lui Victor Ponta – si anume – nu va mai candida la nimic daca autostrada Comarnic-Brasov nu va fi gata in 2016. 2016 s-a incheiat, autostrada nu a inceput, Victor Ponta a candidat.

Am ascultat in martie 2013 plin de amuzament promisiunea lui Dan Sova care il asigura pe Ponta ca va candida de cate ori va vrea el si oricand va vrea el pentru ca  ,,ma mut cu cortul pe autostrada Comarnic-Brasov si tot o termin până în 2016”. Între timp, Dan Sova, trecand prin arest, control judiciar, etc, nu a mai avut timp sa se mute cu cortul pe autostrada. Confirm acest lucru, nu numai pentru ca autostrada nu a fost demarata, dar si pentru ca, trecand in data de 30 decembrie 2016 pe drumul dinspre Brasov spre Comarnic, nu am vazut niciun cort. Sau am văzut? Priviți și dumneavoastră ce am văzut:

Reamintesc publicului opinia mea: in mod deliberat si criminal aceasta autostrada (ca si altele) nu au fost demarate. Scopul? Se castiga mult mai bine din: a) studii de fezabilitate care expira; b) exasperarea romanilor la care sunt adusi pentru a fi de acord cu ideea: ,,sa se plateasca oricat, dar sa se faca macar”. Asa se explica de ce dupa ce Romania a obtinut recordul mondial pentru cel mai scump kilometru de autostrada din lume (autostrada Bechtel), a vrut sa isi bata propriul record si sa construiasca la pretul de 160 de milioane de Euro/kilometrul de autostrada (tenativa Comarnic-Brasov). Mai multe detalii (inclusiv responsabilii pentru abuzul de incredere publica) gasiti aici:

Si eu i-am spus lui Victor Ponta ca va fi arestat daca va semna contractul Comarnic-Brasov. I-am spus si unde.

Tot pe traseul autostrazii pe cale sa devina cea mai scumpa din lume, am gasit si cel mai scump semafor din lume. Detaliat, economic:

Despre traficul pe Valea Prahovei, intre Sinaia si Predeal. Cat ne costa (cel mai scump) semafor din lume.

Desigur, de la București la Predeal nu toată lumea face 4-5 ore. Se poate ajunge și în 90 de minute:

Cum ajungi de la Bucuresti la Predeal in 90 de minute, chiar si cu traficul de sarbatori. VIDEO

Astept raspunsurile dumneavoastra, individualizate, pentru a stii in final cat se face de la Comarnic la Brasov.Categorii:Editoriale, The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: