Azi în Timișoara, mâine la Sibiu! DNA a început să cerceteze escrocheriile cu case!


Dosarul făcut public astazi de DNA, cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de Euro, constand in modul in care statul roman a fost deposedat, in Timisoara, de 967 de imobile, ma face sa ma intreb daca nu cumva imobilul cu numarul 968 cara va capta atentia procurorilor nu va fi cumva unul din Sibiu.

Stiti ce ma face sa cred acest lucru? Chiar comunicatul DNA, din care citez:

În perioada 1996 – 2015, mai mulți funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului Timișoara, precum și alte persoane, și-au încălcat atribuțiile legate de aplicarea Legii 112/1995 și au deposedat Statul Român de 967 de imobile, majoritatea aflate în centrul vechi al orașului, producând un prejudiciu estimat la 40 de milioane euro în dauna statului.
Contextul desfășurării activităților infracționale este următorul: în luna ianuarie 1996 a intrat în vigoare Legea 112/1995 pentru reglementarea situației juridice a unor imobile cu destinația de locuințe, trecute în proprietatea statului în perioada regimului comunist.
Această lege le dădea drept foștilor proprietari și moștenitorilor lor să își redobândească imobilele confiscate în mod abuziv de regimul comunist sau să primească despăgubiri pentru acele imobile.

Comunicatul DNA vorbeste acum despre falsi chiriasi. Astept cu nerabdare ca un comunicat DNA sa vorbeasca si despre falsi mostenitori.

Pana atunci, mai atasez o fotografie. Poate domnul Iohannis il cunoaste pe domnul Petrache, acuzat de luare de mită și șantaj, în perioda 2007-2008, cand era secretar de stat in ministerul de interne potrivit Digi24. Citez Digi24, pentru ca inca nu a fost publicat, pana la aceasta ora, 13.10, un comunicat in acest sens si pe site-ul DNA:

petrache-iohannis

Cititi si:

De ce simte nevoia Klaus Iohannis să ,,returneze” banii către Raiffeisen Bank?



Categorii:Editoriale

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

  1. Catre statul roman nu catre Raiffeisen bank, cladirea ete a statului, renovata de statul roman, din taxele si impozitele percepute de la toti cetatenii romaniei (maghiari, secui, bulgari, sarbi, tigani- unii sunt corecti si isi achita darile catre stat,)

  2. Azi in Timisoara, maine in toata tara, ca peste tot s-a furat si nu de azi, de ieri ci de 27 de ani asa sa stie si pietarii, o domana cu caciula si guler de vulpe argintie si un pensionar inversunat din piata, care a fost si pe la cotroceni sa faca diversiune.

  3. nu se va intampla NIMIC justitia nu este libera este timorata de o „direstie ” din cadrul ministerului public…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.