Imagini rare: Ce presimtire avea Liviu Dragnea despre ,,fiul patriei” in urma cu 4 ani.


,,A venit momentul in care tara isi cauta fiii. Si el este unul dintre fiii Romaniei”. ,,Am asa o presimtire, ca intr-un viitor rezonabil, va avea un rol mult mai important in statul roman.”. ,,Il invidiam”. ,,Este un om eficient si institutiile statului roman au nevoie de oameni eficienti”. ,,Sigur, mai devreme sau mai tarziu va ocupa o functie importanta”.

Afirmatiile ii apartin lui Liviu Dragnea si au fost facute avandu-l in dreapta pe Darius Valcov, iar in dreapta lui Darius Valcov aflandu-se fostul primar al Slatinei, Minel Prina.

In 8 februarie 2018, ,,fiul patriei” Darius Valcov era condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru infractiuni de coruptie – trafic de influenta si spalare de bani. Cel din dreapta ,,fiului patriei”, Minel Prina, era condamnat la 4 ani de inchisoare pentru spalare de bani.

Spalarea de bani este mama infractiunilor de criminalitate financiara. Pun pariu ca acum Liviu Dragnea nu mai este invidios pe Darius Valcov. Nici pe Ponta.

Intreaga poveste cu infractori o gasiti aici:

Valcov – 8 ani de inchisoare cu executare. Ce trebuie sa inteleaga cine are urechi sa auda citind aceasta scurta poveste cu infractori.

Ceea ce este evident citind articolul de mai sus este insa altceva: Valcov nu doar a luat spaga incercand sa o disimuleze in sume incasate de la 3 nunti cu aceiasi sotie si ascunzand spagile in cimitir. Ci spalarea de bani, prin tentativa de modificare a codului fiscal in scopul albirii sumelor nejustificate,  a devenit ,,politica de stat” la toate guvernele de la Valcov incoace. Asa cum am scris aici:

Adevarata miza a impozitului pe venit global: albirea sumelor nejustificate. Articolul 117 – firul roșu dintre Ponta-Cioloș-Grindeanu.

Indiferent daca erau excelenti, iar acum sunt nebuni, indiferent daca erau complici, iar acum sunt prosti, firul rosu al albirii sumelor provenite din infractiuni a fost urmarit, cu exactitate, transpartinic si transguvernamental. Despre asta vom mai vorbi, dar consider necesar sa (re)vedeti afirmatiile VIDEO ale lui Liviu Dragnea la adresa lui Darius Valcov, intrebandu-ma, legitim: chiar nu si-a dat seama Liviu Dragnea in astia 4 ani care au trecut despre ce hram poarta Valcov? Il mai considera un fiu al patriei?Categorii:Stiri

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: