Interventia mea din 8 aprilie 2020, B1TV. Despre BNR si dobanzi.


Am acceptat cu placere invitatia B1TV (Silviu Manastire) de miercuri, 8 aprilie 2020, pentru a arata cum, in fapt, nicio masura de plan monetar, financiar si bancar nu este indreptata spre populatie. Mai mult, am aratat si ca povara bancara este majorata pentru populatie, in perioada de criza, de catre cei care speculeaza economic pandemia. #nimicpentrupopulatie. Urmatoarea mea interventie la TV va fi luni, 13 aprilie 2020. Va voi anunta maine si unde. Vizionare placuta a celor 6 minute care urmeaza:

Citiți și:

Despre mine. Am prins, la fața locului, ca jurnalist, toate crizele economice din ultimii 19 ani. Aceasta experienta o voi valorifica in analizele mele privind #economiafricii.



Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , ,

1 răspuns

  1. Radu, felicitări pentru intervenția ta! Ai perfecta dreptate! Oamenii de afaceri romani nu pot concura in mod corect, onest, cinstit și liber cu cei din Vest. România a ajuns o țara bananiera vândută la bucata, care și-a distrus industria, și-a vândut 55% din pământurile agricole, care-și vinde pădurile la străini pe nimic și își trimite muncitorii romani sclavi pe plantație la nemți, italieni sau cine mai are nevoie. Rușine conducerii statului roman!!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.