Perdelele de fum si tactica ,,cenusei în cap” lansate acum de China, confruntata cu acuzatii de musamalizare a epidemiei si efectelor ei, sunt tactici mai vechi inclusiv ale fostei Securitati comuniste din Romania, preluate de ,,reciclati”.


Confruntată cu tot mai multe rapoarte privind subraportarea cazurilor de infecție cu coronavirus si a deceselor, inclusiv in privinta ascunderii ravagiilor noului virusi pana cand nu au mai putut fi ascune,, China a ales sa raspundă cu fumigene, sau cum este denumita aceasta tactica de lucratori/colaboratori ai fostei securitati comuniste din Romania ,,cenusa in cap”.

La foarte putin timp dupa ce reporterul Fox News l-a intrebat pe Donald Trump privind ceea ce Fox News are deja confirmat din 2 surse independente, si anume (intrebarea reporterului) – daca porivit rapoartelor Preșdiniției americane, e posibil ca virusul sa fi scapat accidental din laboratorul din Wuhan, printr-o angajata a laboratorului, care l-a transmis prietenului ei si care l-a transmis mai departe in piata din Wuhan, China face o revizuire in sus a numarului deceselor, cu 1290 in plus (acum sunt raportate 4.632 de decese față de 3.342 anterior, decesele raportate in plus fiind consemnate in Wuhan).

Este legitim sa ma intreb: daca, peste noapte, din pix, raportarile au crescut cu 50%, cu cat sa fie mai mare numarul real al mortilor? De 10 ori mai mare? De 20 de ori mai mare? Tactica securitatii comuniste de ,,cenusa in cap” mi-a fost dezvaluita de fostul lucrator in comertul exterior comunist, Misu Negritoiu, in contextul scandalului ASF, cel devenit Presedinte ASF, sugerand ca ASF ,,sa isi puna cenusa in cap” si sa transmita presei ,,informatiile pe care vrem noi sa le transmitem, nu ceea ce ne intreaba presa”, reprosandu-mi totodata insistenta prin care eu, cand eram jurnalist la The Money Channel, si el, cand era Presedinte ING Bank Romania (banca demonstrata de Statele Unite ale Americii ca facand parte din circuitul infractional prin care a fost incalcat embargoul impus de SUA Iranului), nu acceptam non-raspunsuri, ceea ce face orice jurnalist normal. Intrucat nu am acceptat sa mint presa, mi-a fost incetat contractul de purtator de cuvant al ASF-ului, ceea ce i-a permis lui Misu Negritoiu sa minta in continuare, sa incite la majorarea tarifelor RCA si sa cartelizeze astfel asiguratorii la majorarea nesustenabila si nelegala a tarifelor RCA.

Misu Negritoiu lansa, ca si China, în conferință de presă, fumigene privind salarii de 2000 de lei în ASF, spunand ca va da detail ulterior.

Cand jurnalistii urmareau in continuare raspunsurile (sa verifice ceea ce mintea in spatiul public, ca Președinte ASF), Misu Negritoiu îmi interzicea sa obtin date reale si sa comunic cu presa:

Cartelizarea prin intelegere la pret, fiind dovedita dupa 3 ani de la sesizarea mea catre Comisiile de Abuzuri si Servicii din Camera Deputatilor, de Consiliul Concurentei. Va reamintesc ca Misu Negritoiu este acelasi care cauta investitor strategic pentru ASTRA in China, eu suspectand ca nu atunci a învatat ca trebuie sa ascunda adevarul si sa minta presa, ci muuuuult mai devreme.

Cititi si:

Comunicat de Presă RST MEDIA. Practicile funcționarilor din ASF care au determinat majorarea nesustenabilă a tarifelor RCA. Documente.Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. CNN: „December 31, 2019 – Cases of pneumonia detected in Wuhan, China, are first reported to the WHO. During this reported period, the virus is unknown. The cases occur between December 12 and December 29, according to Wuhan Municipal Health.” https://edition.cnn.com/2020/02/06/health/wuhan-coronavirus-timeline-fast-facts/index.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: