Fitch coboara perspectiva de rating a romaniei la doar un bobarnac de ,,junk”. Prima intrebare: va contesta Guvernul Romaniei decizia?


Deci, in maximum 24 de ore vom avea raspunsul la intrebarea daca Guvernul minte cu stiinta populatia in privinta degradarii rapide a situatiei economice.

Daca nu minte cand declara si afirma ca PIB-ul va creste cu 22,5 miliarde de lei in 2020 față de 2019 (corespunzator unei scaderi din pix de -1,9% pe care o vad administratorii economiei Romanesti), Guvernul va contesta raportul prin care Fitch vede o cadere economica de 3 ori mi mare, respectiv -5,9% pentru Romania in anul 2020. In esenta, raportul Fitch confirma punct cu punct ceea ce am analizat dupa rectificarea bugetara minicinoasa de saptamana aceasta, in 15 aprilie 2020:

Despre cum falsifică Guvernul prognozele economice ca să îi iasă cădere economică de numai -1,9% din PIB in 2020.

O vor face Orban si Citu?

Vor contesta downgrade-ul Fitch? Daca nu, asta inseamna ca in maximum 24 de ore, Orban si Citu vor admite ca au continuat sa minta populatia si economia reala, in timp ce politica principala de traversare a crizei este #nimicpentrupopulatie si #saspeculampandemia.

Si inca ceva: frumoasa miscarea cu blocarea site-ului pentru credite… acum STS si SRI, puse la butoane, nu mai asa multe emotii ca s-ar putea sa obtina credite cu dobanda subventionata si alta categorie decat ,,patroni bogati, firme sarace”.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Soviani ,ai devenit trompeta PSD ,pe televiziunile aservite ….ne dezamagesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: