Romania este singura tara care tine ,,la secret” masurile de repornire a economiei. Mai mult, Iohannis ne spune și că economia nici nu trebuie repornită ci doar ,,revigorată”


Iohannis tine la secret ,,solutiile anti-criza” ale României. Și stiti de ce? Pentru ca ele nu exista.

Într-o regie pe care am mai vazut-o mai degrabă la Kremlin, Iohannis tocmai ne-a anunțat, adică acum, că s-a intalnit cu sicofantul Securitatii Mugur Isarescu si cu Ludovic Orban, fiu de fost securist in care: ,,am avut o discutie destul de lunga si am reusit nu doar sa atingem temele importante ci chiar sa venim cu solutii foarte bune”.

#niciosolutie nu a fost prezentata in interventia inregistrata a lui Iohannis. ,,Este clar ca vom avea un deficit mai mare decat a fost ,,planificat” la inceputul anului, iar acest deficit trebuie finantat”.

Einstein!!!

,,Această criză nu ne va atinge” – spunea fostul turnător al Securității Traian Băsescu în 2008, acompaniat de sicofantul Securității – Mugur Isărescu – tot în 2008: ,,poate criză de nervi”

Ce ne spune Iohanni azi: ,,noi nu am oprit economia niciodată. Nu avem nevoie de o repornire ci de o revigorare”

Vorbele de mai sus au fost doar preludiul, stati sa vedeti in continuare: ,,Am avut o discutie foarte buna pentru a vedea ce masuri sunt fezazabile, se impun pentru revigorarea economica”. Aici intervina partea cu #aducetiizoleta. ,,Spun intentionat revigorare economica pentru ca in Romania nu putem sa vorbim despre o repornire a economiei. Noi n-am oprit-o niciodat”. Helllo!!!!! Ai aproape 925.000 de șomeri tehnici și 325.526 de contracte de muncă ÎNCETATE. Ne spune Iohannis că economia trece printr-o simplă gripă, așa cum bagateliza criza de sănătate publică, ocupându-se de sforării pentru anticipate în perioada în care criza afecta deja lumea?

,,Economia României nu a fost oprită. Au fost anumite sectoare care au fost oprite, însă în ansamblu nu am avut o astfel de măsură”. ,,Ceea ce ne dorim cu toții este să avem o finanțare bună pentru deficit ca să nu fie nevoie de măsuri suplimentare de austeritateeste nevoie de măsuri foarte coerente care ne permit să încurajăm această economie care este în momentul de față într-o situație specială, de criză”.

,,Am găsit soluții pentru toate. Și este evident că aceste soluții pot fi puse în practică cel mai bine dacă toate entitățile care au fost azi la masă lucrează împreună, au lucrat și până acum, vom intensifica lucrarea. Avem soluții”.

Care sunt soluțiile Iohannis?

  1. Când se redeschide economia?
  2. Cum se redeschide economia?
  3. În ce fel soluțiile, pe care le țineți la secret, vor compensa supraîndatorarea și prăbușirea consumului, pe fondul incertitudinii locurilor de muncă?

Prognozele de evoluție a economiei în România 2020 sunt:

  • Fondul monetar Internațional: -5%
  • Fitch: -5,9%
  • Comisia Europeană: -6%
  • Cîțu, Orban, Isărescu, Iohannis: -1,9% cu creștere a PIB-ului în 2020 de 22,3 miliarde de lei, cu doar 37.000 de șomeri noi, cu menținerea constantă a consumului.

#aducetiizoleta.Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: