Interventia mea de marti, 26 mai 2020, B1TV in care am explicat DE CE BNR continua sa faca #nimicpentrupopulatie.


#SolidaritateNUSecuritate.

Inca de la inceputul acestei crize economice am argumentat de ce BNR trebuie sa actioneze in sensul reducerii dobanzii bancare pentru populatie si pentru companii, prin reducerea semnificativa, spre 1%, a ratei de dobanda cheie.

Desi situatia economica se degradeaza puternic, BNR rezista inca si pana astazi, 29 mai ora 13.30, sa reduca semnificativ rata de dobanda. Aici este interventia mea din 26 mai 2020 exact pe aceasta tema, interventie in emisiunea lui Silviu Manastire – B1TV.

Intre timp, Banca Centrala a Poloniei tocmai a redus ieri pentru a treia oara consecutiv rata de dobanda cheie, pana la minimul istoric de 0,1%. Cu consecinta reducerii ratelor pentru populatie si companii. Este drept ca Banca Centrală a Poloniei este condusă de un fost membru al Solidarității dinainte de 1989 și face #totulepentrupopulație, și nu de un fost turnător al Securității dinainte de 1989, care face #nimicpentrupopulatie.

Aici este intervenția mea VIDEO din 26 mai 2020.

Citiți și:

Banca Nationala a Poloniei tocmai a redus dobanda cheie la 0,1% (de 20 de ori mai mica decat in Romania). Isarescu mentine povara bancara pentru populatie, in plina pandemie.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: