Ziua 1 de dupa alegeri, pe scurt. Si despre prima zi dintr-un sir cu consecinte dramatice pentru gestionarea pandemiei si a crizei economice.


Doua comentarii pe scurt, legate de declarațiile Președintelui Republicii și despre depunerea mandatului (demisa) lui Ludovic Orban.

I. Despre declarațiile Președintelui Republicii, de astăzi, 7 decembrie 2020:

Tactica cenușii în cap este una mai veche a celor născuți din lup. Astăzi, Președintele Republicii și-a pus verbal cenușă în cap, citind o radiografie exactă dar din care nu a înțeles însă nimic: ,,Participarea la vot a fost redusă. Este foarte clar că sunt mulți români care fie nu au primit suficientă informație despre aceste alegeri, fie sunt pur și simplu nemulțumiți de mine, de partide, de întreaga clasă politică sau de anumite măsuri care au fost luate.”, a zis Președintele Republicii. Să le luăm de rând:
1. ,,fie nu au primit suficientă informație”. Am avut informație suficientă despre listele tuturor celor născuți din lup, pe lângă informația ,,primită”, ca de fiecare dată făcând propriile investigații. În ciuda eforturilor neterminaților academic de la ,,Grupul de Comunicare Strategică”, înditruit cu răspândirea de informații, care au ascuns dimensiunea reală a pandemiei.
2. ,,fie sunt pur și simplu nemulțumiți de mine” – așa ceva… de ce ar fi cineva nemulțumit de un Președinte al Republicii, adept al protocoalelor ticăloase prin care SRI a subordonat justiția penală (și civilă), protocoale pe care vrea să le restaureze și Președinte al Republicii care a numit ca Procuror General al Republicii pe un fost ,,bici” al Securității din închisoarea de la Aiud – mă refer la Augustin Lazăr. Să fie clar domnu’ Iohannis: dacă nu ai justiție, nu ai economie reală. Iar dacă nu ai economie, vai de ea de democrație. E clar?
3. ,,(…) nemulțumiți de partide sau de întreagă clasă politică”. Vedeți o postare a mea de zilele trecute, în care arătăm cum vin să ceară votul partidele conduse de băieței de securiști sau de marionete ale acestora, ori în conducerea cărora se află cetățence care transformă în cetățean de onoare al Bucureștiului pe un fost turnător al Securității – Manole. Partidele celor născuți din lup = partidele născute din fosta securitate. Dar aici nu pe partide dau vina și nici pe membrii/simpatizanții lor, in mod evident ei/ele nu pot fi învinovățite. Dar cine sunt cei care ,,au capturat liderul”?
4. ,,nemulțumiți de anumite măsuri care au fost luate”. Chiar așa? În tactica cenușii în cap nu intră nici măcar asumarea unei măsuri din ,,anumite măsuri”? Cât de greu îi este Președintelui Republicii să admită că Guvernul său a luat în toată această perioadă, o singură măsură și anume #nimicpentrupopulație?
II. Despre depunerea mandatului de către premierul României:
Premierul Romaniei si-a depus mandatul azi, 7 decembrie 2020.
13 luni si 74 de miliarde de lei datorie publica noua mai tarziu.
Orban a demisionat si pandemia continua.
Cum a gestionat pandemia? Așa:
Vă avertizam încă din 5 februarie 2020 că ,,Guvernul Orban (2020nGov) este o epidemie mai scurtă decât coronavirusul”. Ceea ce puteam constata după primele 3 luni de guvernare, atunci, nu poate fi decât confirmat de realitate, 9 luni mai târziu. Citiți și recititi:


Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: