#nimicpentrupopulatie, timp de 13 luni. Premierul Romaniei admite vina fostului ministru de finante. #totulepentrubanci


Din martie 2020 eu v-am spus ca politica autoritatilor de gestionare a crizei este #nimicpentrupopulatie.

Astazi, 14 ianuarie 2021, Forin, care a fost ministru de finante in ultimele 13 luni si este acum premier si care a facut 5 bugete intr-un singur an (rectificarile in esenta reprezinta noi bugete), vine si confirma: “Guvernul analizează, în vederea elaborării proiectului de buget pentru 2021, situaţia sporurilor acordate în sectorul public pentru a vedea care dintre ele se justifică”, a declarat, joi, premierul Florin Cîţu.

Deci, premierul Florin va demonstra temeinic (in urma analizei) ca fostul ministru, tot Florin, nu a facut nimic bun pentru finantele publice, continuand sa acorde timp de 13 luni sporuri ne-necesare, din bani imprumutati la cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana prin complicitatea mentinerii sus a dobanzilor oferita neconditionat de fostul turnator al Securitatii, Manole.

A fost ceva de neprevăzut referitor la această criză? Categoric nu, dacă ar fi existat logică și bun simț. Priviți intervenția mea din martie 2020 (dacă va place, dați și subscribe la canalul de youtube), moment în care Florin (ca ministru de finanțe și premier desemnat) susținea că această criză nu va afecta Romania:

Citiți și:

Daca va pasa: în 11 luni, guvernul a indatorat Romania mai mult decat in primii 19 ani de la Revolutie. Guvernul tace.

Evident, Florin nu ar fi reusit politica #nimicpentrupopulatie fara complicitatea lui Marcel CIolacu, așa cum a scris aici:

În mod real, ce a făcut PSD ca partid, pentru populație prin reprezentanții lui în stat, pentru limitarea efectelor economice ale pandemiei? #nimicpentrupopulatieCategorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: