Cine este cel care vrea sa scumpeasca asigurările RCA cu pana la 20%. O evaluare a lui Valeriu Nicolae.


Într-un articol din 12 ianuarie (la final) îl numeam pe politrucul numit la șefia ASF în urma trocului menit să îl pună pe socrul lui Victor Ponta, Ilie Sârbu – șef la Curtea de Conturi, ,,împopoțonat”. Și mă întrebam legitim dacă acest șef de cabinet și-a ales șef de cabinet un general SRI, sau un general SRI și-a ales șef la ASF.

Răspunsul foarte detaliat, în curând, în al doilea episod despre cum vrea ASF să scumpească nelegal asigurările RCA cu până la 20% și să ia anual în plus de la populație și companii, în plină criză, până la un miliard de lei. Primul episod aici.

Până atunci, despre Nicu Marcu a scris Valeriu Nicolae.

Omul despre care scrie Valeriu Nicolae tocmai vrea sa jumleasca pana la un miliard de lei pe an de la populatie si companie prin scumpirea nelegala a asigurarilor RCA, asa numita ,,decontare directa obligatorie”. Ca sa le dea bani actionarilor privati ai societatilor de asigurare rau platnice, nu pentru ca nu au bani ci pentru ca, in mod real, nu sunt supravegheate de catre institutia condusa de acest fost contabil sef la paduri.

 

Citiți și:

(I) Despre cum vrea ASF să scumpească (nelegal) asigurările RCA și să ia astfel până la 1 miliard de lei pe an de la populație și companii. Consiliul Concurenței să se sesizeze. Procurorii DNA să strângă probe.

Dar și:

Ce credeți? Un împopoțonat Președinte ASF și-a ales șef de cabinet un general SRI sau un general SRI și-a ales un Președinte ASF?Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: