Ce buget ajusteaza ei??? #nimicpentrupopulatie. Si despre ursul Arthur.


#faradiliiinfunctiipublice. Ce buget ajusteaza ei? Ala de 42 de miliarde care nu a existat niciodata?

Eu credeam ca doar Ghinea e la fel ca Barna, dar vad ca da flash-uri si Sorin Campeanu, dupa ce ieri baga o stanga de #nimicpentrupopulatie (achizitii publice de combinezoane pentru studenti). ,,Miniştrii Proiectelor Europene şi Educaţiei, Cristian Ghinea şi Sorin Cîmpeanu, au transmis o declarație comună de presă în care spun că s-a impus o reducere a alocărilor prin Planul Național de Redresare și Reziliență de la 42 la 29,2 miliarde euro, ceea ce presupune o ajustare a alocărilor pentru toate domeniile.

Astfel, este redusă și alocarea pentru proiectul „România educată”, dar România, cu 12% fonduri direcţionate către educaţie, tot are o alocare peste media europeană, susțin cei doi miniștri.”.

Și încă ceva. Despre urs:

#printsibraconier. #eutincuursul. Dintre toate reactiile tampite pe care ar putea sa le aiba premierul Romaniei in urma devoalarii braconajului printului austriac, Florin, fost trezorier si actual premier, a ales-o, pentru braconier, categoric, pe aproape cea mai tampita: ,,Am avut o discuție cu domnul ministru, înțeleg că există o anchetă, vom vedea care sunt rezultatele. Se pare că nu toate informațiile din spațiul public sunt corecte. Se pare că nu este cel mai mare urs, vom vedea care sunt concluziile anchetei”. Desigur, putea sa spuna si ca ,,se pare ca nu e nici macar urs”…Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: